Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Безславні виродки: три найвідоміші бойовики, убиті на Донбасі

За неповні два роки свого існування терористичні анклави на окупованих Росією теренах Донецької та Луганської областей зажили сталої слави банки із павуками, що нещадно жеруть одне одного.
Спалений мінометним вогнем автомобіль ватажка бойовиків Бетмена (Бєднова).

Під чуйним керівництвом російських кураторів владу в так званих «днр» та «лнр» було зосереджено в руках ставлеників Москви Олександра Захарчека та Ігоря Плотницького. Та якщо в «днр» відсторонення «відпрацьованого матеріалу» відбувалося без гучних жертв («решали по-тихому»), то в Луганську уподобали криваві сценарії.

Нагадаємо, що свого часу претензії на чільні ролі у «днр» мали як «цивільні» Губарєв і Пургін, так і «військові» Пономарьов з Гіркіним. Та всі четверо, вочевидь, виявились достатньо тямущими, щоб зрозуміти прозорі натяки із Москви, що вони свою роль у виставі вже відіграли й тепер можуть братися за мемуари. Натомість луганські ватажки так званих козацьких загонів виявилися куди менш тямкими й вчасно не зрозуміли, що козацької вольниці (себто можливості грабувати населення й не ділитися із Плотницьким) у псевдореспубіках не передбачено.

Гал-інфо пригадало трьох найвідоміших ватажків луганських терористів, вбитих протягом 2015 року. 

Щоб прочитати, натискайте стрілочку на таймлайні праворуч. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ