Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Чи треба платити більше: 5 бюджетних моделей смартфонів

Смартфони впевнено витісняють класичні мобільні телефони. Причина у функціях: швидкий доступ до мережі, можливість у будь-який час зафільмувати чи сфотографувати подію, завантажити корисні додатки для вивчення мов, організації часу тощо.

Вартість смартфону залежить від різних факторів: потужності процесору, роздільної здатності екрану, характеристик фотокамери, ємності батареї, оперативної і внутрішньої пам’яті, наявності захисту дисплею, дизайну,  репутації виробника. Проте не обов’язково платити за гаджет 300 доларів і більше, щоб мати радість користування усіма перевагами смартфонів, є низка бюджетних моделей, які зможуть здивувати вас також.

Популярні бюджетні моделі смартфонів

У каталозі інтернет-магазину https://www.moyo.ua/telecommunication/cell_phones/ є мобільні телефони, ціна яких не перевищує кількох тисяч гривень. За ці кошти можна придбати бюджетну модель смартфону гарної якості. Ось 5 популярних варіантів, що знаходяться у зазначеному ціновому діапазоні:

• Samsung Galaxy J1 Mini J105H — смартфон відрізняється компактними розмірами та стильним дизайном. Мала роздільна здатність фронтальної камери та відсутність функції автофокусу компенсуються яскравим спалахом, що дозволяє робити чіткі знімки вночі. Для моделі характерні високі показники якості відео, тому вона сподобається користувачам, які полюбляють знімати відеоролики. Простий у використанні з потужним процесором — він сподобається вам з першого погляду.

• Huawei Y3 II Dual — бюджетний смартфон відомої компанії зі стриманим дизайном, чотирьох ядерним процесором і 8 ГБ вбудованої пам’яті. Перевага моделі — можливість користування двома сім-картами у фоновому режимі. Фронтальна камера у 2 Мп, подвійний LED-спалах та автофокус — гарантія якісних селфі.

• Neffos Y5L — смартфон, що дивує поєднанням ціни та якісного сенсорного відгуку екрану. Відрізняється надзвичайно якісним звуком під час аудіозв’язку і 6 версією операційної системи Android.  За допомогою фронтальної камери можна знімати відео у якості 480p, що приваблює блогерів-початківців.

• ZTE Blade L110 — модель  телефону з чотирьох ядерним процесором, якісним корпусом із полікарбонату і слотом для двох Sim-карт. Для нього характерна яскрава підсвітка та висока чіткість зображення. Простий у користуванні - гарний варіант для дітей та людей поважного віку, адже має компактні розміри, завдяки чому телефон зручно лежить в долоні.

• ZTE Blade L5 — смартфон із якісним корпусом, слотами для двох Sim-карт, характеристиками камер: фронтальна — 2 Мп та основна — 5 Мп. Відсутня проблема з відблискуванням екрану. Ємність батареї дозволяє вільно користуватися телефоном протягом дня, а з розміром екрану в 5 дюймів зручно переглядати відеоролики, читати книжки.

При виборі телефону орієнтуйтесь на додаткові задачі, які він має виконувати — якісна зйомка відеороликів, селфі, перегляд відео, читання книжок чи геймерські розваги. Адже функція дзвінків чи SMS — задача із категорії “апріорі”.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ