Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Гранд-Галичина»: поразка, за яку не соромно

Футбольний клуб «Гранд-Галичина» з Великого Дорошева припинив боротьбу у Меморіалі Ернеста Юста – турніру в честь одного з найуспішніших тренерів в історії львівських «Карпат». Команда Ігоря Піха в 1/16 фіналу з рахунком 0:4 поступилася головному фавориту на перемогу у турнірі, а також команді, яка претендує на вихід до першої професійної ліги – винниківському «Руху».

Незважаючи на поразку з рахунком 0:4, своєю грою «Гранд-Галичина» заслужила на теплі слова, при чому не тільки від фахівців, а й від головного тренера «Руху» Руслана Мостового.

Волею жеребкування у матчах плей-офф Меморіалу Ернеста Юста саме «Гранд-Галичині» випав, мабуть, таки найгірший жереб. Немає сумнівів у тому, що жодна команда на цій стадії не хотіла собі у суперника отримати команду відповідного рівня. Втім, матч проти «Руху» для «Гранд-Галичини», яка останнім часом футбол чергує з футзалом і навпаки, був хорошою можливістю перевірити власні сили на фоні такого суперника.

«Команда зіграла на межі своїх можливостей. До жодного з хлопців у мене немає претензій, - каже Ігор Піх, головний тренер «Гранд-Галичини». – На жаль, у деяких моментах хлопцям забракло майстерності, але в цілому картина була задовільною. Ми прекрасно розуміємо з ким грали, тому реально дивилися на стан справ. Не так образливо за те, що ми від «Руху» пропустили чотири голи, як  те, що не забили жодного у ворота суперника. А нагоди для цього у нас були. Настрій був би значно кращим, якби ми програли, скажімо, з рахунком 2:4 чи 3:4. А в загальному суперник нас перегравав і з цим зробити ми нічого не могли. Вітаю першу команду «Руху» з виходом до наступного етапу змагань».

«Ігри Меморіалу Ернеста Юста розглядаємо як навчально-тренувальні збори, - бере слово Руслан Мостовий, головний тренер «Руху». - В усіх матчах хлопці перебувають під фізичними навантаженнями. На кожен матч кожен з гравців отримує індивідуальне завдання. Сподобалося те, що «Гранд-Галичина» грала дуже дисципліновано. Вважаю, суперник також мав два напівмоменти, з яких міг витиснути максимум. Свої дії в атаці нападник повинен завершувати ударом по воротах, а у своїх епізодах нападник «Галичини» не зміг це зробити. У футболі кожна доля секунди часом буває на вагу золота. В загальному з усіма футболістами суперника я знайомий. Якщо команда буде працювати у цьому напрямку, у неї багато чого може вийти. Футболісти «Гранд-Галичини» такі самі люди, як футболісти «Руху», однак брак досвіду та майстерності дається взнаки. Чи задоволений грою «Руху»? Це може бути лише в тому випадку, коли гравці виконують свої завдання. Думаю, при тій обороні, яку застосував суперник, наше основне завдання було грати через фланги. Кілька разів у матчі нам це вдалося. В загальному, команда виконала завдання на 70 відсотків» - сказав Руслан Мостовий.

«Рух» (Винники) – «Гранд-Галичина» (Великий Дорошів) – 4:0 (1:0)

21.02.17, 15:00. Винники. Стадіон ім. Богдана Маркевича

Інші матчі 1/16 фіналу Меморіалу Ернеста Юста:

Середа, 22 лютого. Стадіон ім. Б. Маркевича (Винники)

15:00 «Рух-2» (Винники) – «Юність» (Гійче)

Четвер, 23 лютого. Стадіон УФК (Княгині Ольги, 3)

«Карпати» U-19 – «Карпати» U-17

П’ятниця, 24 лютого. Стадіон «Сокіл» (Патона, 1)

14:00 ФК «Львів» - УФК U-17

Субота, 25 лютого. Стадіон ім. Б. Маркевича (Винники)

11:00 СКК «Демня» - «Кордія» (Муроване)

13:00 «Юність» (Верхня Білка) – «Прикарпаття» (Старий Самбір)

15:00 «Фенікс-Стафано-1» (Підмонастри) – «Кохавинка» (Гніздичів)

12:00. Стадіон «Сокіл». «Гірник» (Соснівка) – ФК «Львів» U-17

13:00. Стадіон «Арена Довге». «Скала» U-19 – ФК «Старий Кропивник»

Неділя, 26 лютого. Стадіон ім. Б. Маркевича (Винники)

12:00 ЛСК «Погонь» - «Сокіл» (Борщовищі)

14:00 «Гірник» (Новояворівськ) – «Нива» (Тернопіль)

16:00 ФК «Миколаїв» - «Фенікс-Стефано-2» (Підмонастир)

12:00. Стадіон «Сокіл». «Кар’єр» (Торчиновичі) – «Легінь» (Брюховичі)

14:00 Стадіон «Сокіл». «Волинь» U-19 (Луцьк) – ФК «Запитів»

16:00 Стадіон «Сокіл». ФК «Мостиська» - «Нива» (Теребовля)

13:00. Стадіон «Арена Довге». «Скала» U-17 (Моршин) – ФК «Тернопіль»

Богдан Пастернак, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ