Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Парус» отримав сертифікат готовності для комплексу на Липинського, 26

Проїжджаючи вул. Липинського, неможливо не помітити «ПАРУС». Новобудова з надсучасним дизайном, привертає до себе увагу з першого погляду. Унікальність стилю, сучасні фасадні рішення, плавність архітектурних ліній – ця споруда якісно вирізняється від навколишньої забудови. У вересні 2016 року житловий комплекс «ПАРУС» було введено в експлуатацію. Про концепцію проекту та його унікальні переваги розповів директор ЖБК «ПАРУС» – Олег Манзій.

«ПАРУС на Липинського,26 - це перший проект компанії «ПАРУС». Наша перша заявка на успіх. Плануючи графік будівництва житлового комплексу, розрахований на 1 рік, ми розуміли, що це серйозний виклик для всієї нашої команди. Але пообіцявши людям готовий будинок в 3 кв. 2016 р. – ми дотримали свого слова», - розповідає Олег Манзій.

В житловому комплексі «Парус» розмістились 239 квартир. Найменші з них від 40 квадратних метрів, найбільші – дворівневі квартири площею до 200 кв.м. «В нас немає типових рішень. Внутрішнє планування кожної квартири розроблялось окремо. В більшості квартир ми відступили від звичного типу планування, а запроектували вітальні та кухні об’єднанні в спільну сімейну зону, де всім членам сім’ї зручно і комфортно проводити час. Це так звані квартири 1К+, 2К+, 3К+», - зазначив він.

Велику  увагу було спрямовано на розробку такого дизайну будинку, котрий не був би спотворений в подальшому. «Ми створили такий дизайн, котрий не дозволяє самовільно засклити балкони: передбачили на самому початку  засклені лоджії, які б не порушували стилістики фасаду в майбутньому», - розповів директор ЖБК «Парус».

Дизайнерські рішення намагались втілювати не лише в оздоблені фасаду, а також в оздобленні місць загального користування. «Та тема, яку ми використали в зовнішньому оформлені буде продовжена в оздоблені комерційної частини та  місць загального користування: під'їзди, сходи, ліфтові холи - те, на що звичайно не звертають уваги. Але не у нас. У наших будинках цим елементам приділено особливу увагу. », - розповів Олег Манзій.

За словами директора компанії, будівництво початково проектувалось під комерційні цілі. Згодом коли його призначення змінилось, компанія вирішила не змінювати концепцію. «Відтак після зміни призначення в нас утворились великі незайняті площі всередині будинку. Для того щоб не псувати форму будинку зовні, ми вирішили зробити просторі холи в середині. Встановимо там пуфи, аби гості, чи мешканці будинку могли там зустрітись і навіть провести спільно час за розмовами. Під'їзд - «обличчя» будинку, і у житловому комплексі «ПАРУС» воно красиве і сучасне», - зазначив він.

Особливої уваги заслуговує той факт, що «ПАРУС» - це перший у Львові житловий комплекс зі своєю власною ІТ інфраструктурою, яка включає:

  • Оптоволоконний кабель в кожну квартиру, який дозволить практично необмежено збільшувати швидкість підключення до інтернету.
  • IP-відеодомофон, який дозволяє мешканцям керувати вхідними дверима будинку зі свого смартфону
  • Система зовнішнього відеоспостереження
  • Мережа WiFi в місцях загального користування
  • система керування опаленням, яка є однією зі складових системи «розумний дім»

«Ми вирішили відмовитись від загальноприйнятих шляхів, таких як скажімо встановлення сонячних панелей. Вони дозволяють економити на освітлені під’їздів, втім це майже не відбивається на вартості комунальних послуг», - пояснює Олег Манзій. Натомість компанія вирішила встановити надсучасну комп’ютеризовану секційну систему модульних котлів на даху будинку. «Навіть якщо ви встановите індивідуальний котел у квартирі, вам не вдасться настільки ефективно використовувати ресурси, адже система обрана нами має значну кількість технологічних рішень. Приміром коли ви хочете випити склянку гарячої води, система керування завдяки датчикам тиску розуміє скільки саме потрібно підігріти води, вмикається лише невеликий котел, котрий підігріє рівно стільки, скільки потрібно вам у даний момент».

Також для кожної квартири передбачено власний контролер для керування опаленням. Людині залишається лише обрати ту схему, котра йому до вподоби: підлогове опалення, звичайні радіатори, чи комбіноване, і підключивши до контролера з’являється можливість віддаленого керування системами.

Наразі компанія завершує усі необхідні формальності з отримання адреси, видачі ордерів на квартири і уже скоро в новий житловий комплекс «Парус» зможуть заселитись його мешканці.

Окрім ПАРУСУ на Липинського,26, компанія веде будівництво ЖК ПАРУС PARK (вул. Кульпарківська,63) та ЖК ПАРУС LIFE (вул. Городницька,7). У планах - будівництво житлового кварталу ПАРУС CITY - сучасного, абсолютно нового формату житла.

«До кожного нашого проекту, ми підходимо як до нового архітектурного шедевру. Працюємо над тим, щоб стилістика інтер’єру та екстер’єру комплексу була гармонічно поєднана. Житло від компанії «ПАРУС» - детально продумане, не лише в периметрі кожної окремої квартири, а в цілому, в комплексі  – починаючи від заїзду в паркінг/входу в під’їзд і закінчуючи ліфтовим холом і вхідними дверима в квартиру. Хочеться, щоб у зведених нами будівлях люди жили із задоволенням упродовж багатьох-багатьох років».

(Стаття розміщена як реклама).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ