Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Наполі» - «Динамо»: усе сумно

Київське «Динамо» не змогло нічим порадувати у 5 турі групового етапу Ліги Чемпіонів. Чемпіон України зіграв у «суху» нічию з «Наполі», яка остаточно поховала шанси нашої команди на продовження боротьби за Лігу Європи. Бездарний виступ киян у п’яти матчах групового етапу Ліги Чемпіонів перетворив домашній матч з турецьким «Бешикташем» на просту формальність. У цьому матчі команда Сергія Реброва намагатиметься відбілити заплямлене власне ім’я.
http://podrobnosti.ua/

Уявіть собі, у матчі проти «Наполі», у якому київському «Динамо» потрібна була лише перемога, чемпіон України за увесь матч не спромігся бодай на один (!) удар в ствір воріт. Та й загалом проти «Наполі» команда Сергія Реброва грала так, що й не було видно завдяки чому «Динамо» може привезти з Неаполя три очки. А це, погодьтеся, найгірше, коли команда у матчі, у якому на кону стоїть «або перемога або смерть», більше думає про оборону власних воріт, аніж про атаку чужих. А остаточно нас з вами добивають післяматчеві інтерв’ю головного тренера киян Сергія Реброва, гравців Євгена Хачеріді,  Миколи Морозюка та інших, у яких можна зрозуміти позитив від того, що команда зіграла на нуль в обороні та й загалом нічия на виїзді з таким суперником , як «Наполі» - позивний результат. Можливо, це і дійсно так, але зовсім не у тій ситуації, у якій опинилося київське «Динамо». Мабуть, було б менше критики на адресу киян, якби наша команда бодай спробувала зіграти у відкритий футбол, якби бодай подала якісь ознаки єврокубкового життя на полі. Цього, на жаль, не було, і це дуже сумно. В обороні справи були ще більш-менш, а от з такою атакою ми б не феєрили і в Лізі Європи.  

У матчі з «Наполі» Сергій Ребров знову не обійшовся без експериментів у стартовому складі команди. Найбільше кинулося у вічі те, що до старту потрапили Віктор Циганков та Артем Бєсєдін. Останній хоч і старався з усіх сил себе показати, але в цей момент одразу пригадалася відсутність Артема Кравця та Лукаша Теодорчика. Ці гравці у Лізі Чемпіонів для «Динамо» виявилися непотрібними, в той час, коли голи для чемпіонів України – це справжня рідкість. За п’ять матчів підопічні Сергія Реброва награли лише на два (!) голи, а це означає, в середньому за матч «динамівці» забивають 0,4 гола. Невже Кравець, який «біжить» і забиває за збірну та Теодорчик, який забиває за «Андерлехт», не пригодилися б «Динамо» у Лізі Чемпіонів? Хто б що не говорив, саме ці гравці відповідали рівню київського «Динамо», а от інші…

Більше того, нічия для «Динамо» у Неаполі в якійсь мірі фартовий результат, оскільки «Наполі» за матч створило більше гольових моментів. Якби не воротар Артур Рудько, ми б не мали цієї нічиєї, а відповідно в таблицю коефіцієнтів УЄФА не принесли б нічого.

І  на останок, хотілося б ще раз нагадати яка група була у київського «Динамо». Це «Наполі», «Бешикташ» і «Бенфіка». Невже нереально з можливостями «Динамо», в тому числі і фінансовими, було б вийти хоча б у Лігу Європи?   

Ліга чемпіонов. Група B. 5 тур

«Наполі» - «Динамо» 0:0

«Наполі»: Рейна - Хісай, Альбіоль, Кулібалі, Гулам – Зелінскі (Аллан, 78), Діавара, Хамшик - Кальєхон, Мертенс (ДжаккерінІ, 86), Інсіньє (Габбіадіні, 66)

«Динамо»: Рудько - Морозюк, Хачеріді, Віда, Макаренко - Рибалка, Сидорчук (Оріховський, 67), Гармаш - Ярмоленко, Беседін (Мораєс, 82), Циганков (Гонсалес, 60)

Попередження: Кулібалі, 75 – Сидорчук, 19

Богдан Пастернак, Гал-інфо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ