Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новітні іуди допомагали ворогу

Антиукраїнські та антипольські провокації на Львівщині, коли диверсанти нищать польські пам'ятники і цвинтарі дістали несподіване продовження. 12 березня сталася подія, яка не може не викликати «дежав'ю» із акціями «путінвведівойска».

Ось що про це пише Західний інформаційний фронт:

"Не встигли на Львівщині вщухнути пристрасті довкола сплюндрування пам’ятників у Гуті Пянецькій та провокації щодо Генерального консульства РП у місті Львів, як російські сили нанесли черговий потужний удар.

В період з 10 по 12 березня 2017 року у Львівській області розгорнулась фактично повномасштабна акція, яка до болі нагадує події недавнього минулого України на зовсім іншому кордоні. Всі добре пам’ятають натовпи із плакатами «Россия помоги!!!» і неймовірну розкачку антиукраїнської істерії в Криму та на Сході України.

Чимдалі Польща та України доходять до згоди в питаннях взаємного розуміння історії та нівелювання історичних протирічь, чим ближче Україна стає до Європи - тим жорсткішу реакцію російського агресора ми отримуємо у відповідь.

10 березня 2017 року у місті Львові на Вулецьких пагорбах «невідомі» вандали в черговий раз за звичною схемою спробували вбити черговий клин у польсько-українські відносини. Вже за звичним «почерком» проросійських провокаторів, пам'ятник польським професорам розстріляним у 1941 році, було облито червоною фарбою та здійснено надписи «смерть ляхам» на тиловій частині монументу. Але навіть не зважаючи на те, що це «дійство» відбулось у п’ятницю, вже в суботу пам’ятник було очищено від наслідків російської провокації.

Та російські продажні провокатори, серед яких на нашу думку немало і українців, що продали ворогу душу за копійки, продовжили свою «чорну» справу. Вранці 12 березня 2017 року було виявлено що, знову ж «невідомі» вандали знайшли чергову жертву. На цей раз їх мішенню стали польські поховання на кладовищі селища Підкамінь Бродівського району Львівської області. «Почерк» аналогічний, видно замовлення російських кураторів не вирізняються креативністю, знову та ж червона фарба, якою облили меморіальні таблиці загиблих поляків і надпис на центральному хресті. Який? Та що тут думати, отримав гроші - пиши «Смерть ляхам!».

Але ці події отримали на Львівщині несподіване продовження!!! Того ж 12 березня 2017 року трапляється подія, яка не може не викликати «дежавю» із акціями «путінвведівойска»…

Поблизу прикордонного міста Мостиська, в якому проживає велика кількість етнічних поляків, та чого тут гріха таїти, багато з українських громадян має і паспорт нашого західного сусіда, поліція затримує на заправці автобус. В автобусі виявляють групу з 50 осіб, які мали намір перекрити дорогу до кордону (до пункту пропуску «Шегині»), та провести мітинг на підтримку поляків в Україні. Із закликами до Польщі  - допомогти полякам!!!

Так от всі, всі затримані не місцеві, привезли їх зі Львова на автобусі Львівського комунального підприємства (рейсовий автобус 4А). Всім заплатили по 200 гривень за участь в акції. При собі вони мали готові плакати як надписами здійсненими ламаною польською мовою, але суть яких зводилась до одного «Польща, допоможи своїм братам!». Коли затримані особи зрозуміли, що помітингувати не вдасться, вони одразу ж на заправці вирішили відробити отримані російські гроші і почали вигукувати лозунги «Польща прийди!».

Хто організатор цього підлого маскараду, сподіваємось встановлять відповідні спецслужби, адже керівники російської пропаганди, які намагаються в черговий раз «розпалити» міжетнічну та міжнаціональну ненависть на Львівщині не можуть існувати без підтримки продажних холуїв на Україні. 

Хочеться спитати у тих продажних ідіотів, які готові за 200 гривень махати «фейковими» плакатами в угоду країні, війська якої на Сході щоденно вбивають наших бійців та мирних жителів, тих «безпринципних» тварин, які готові за напевно не набагато більші кошти плюндрувати польські поховання в Україні… Ви російські холуї, ви хоча б уявляєте, що з вами потім зроблять хлопці, які повернувшись з фронту неоголошеної російсько-української війни, взнають (а ми гарантуємо, що взнають!) як в їх містах та селах новітні іуди допомагали ворогу… Частину з вас на фото вже сьогодні побачать сусіди, але ми впевнені, що ми зробимо «популярними» всіх із вас!!!".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ