Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Переваги гірськолижного курорту «Буковель», варіанти проживання і сервіс

Буковель – величезний, дуже популярний, гірськолижний, український курорт, розташований на Івано-Франківщині. Він розкинувся над рівнем моря на висоті 920 метрів. Найвищою його точкою являється гора Довга. До міста Івано-Франківська від «серця» курорту відстань становить 100 кілометрів, а від Яремче - 30 кілометрів.

Туристичний комплекс користуються особливим попитом серед туристів з настанням гірськолижного сезону. Гостям в Буковелі, крім традиційного катання на лижах, сноубордах і санях, запропонують екскурсії на джипах і денний табір, відвідування сноупарку і ковзанки, прогулянки на собачих упряжках і сноутюбінг, зорбінг і зимовий пейнтбол, їзду на снігоходах і сноубайках. На території гірськолижного курорту працюють СПА-комплекси й лазні, боулінг-центри і диско-клуби, тренажерні зали і лижні школи, діють кафе і ресторани.

Курорт Буковель: житло, ціни

Гості Карпат, які бажають гарно провести час подалі від міської метушні і, при цьому, зекономити на житлі, обирають готелі, розташовані в селі Поляниця з його численними урочищами. На сайті hotels24.ua можна орендувати вілли Milli & Jon та Мілену (Villa Milena), приватні садиби – «У Тараса» й «Синю гору», готелі – «Бунгало» й «Гірський Прутець».

Також можливо обрати комфортабельні готелі в інших населених пунктах – Яремче і Татарові, Яблуниці, Микуличині та Ясині.

При виборі в Буковелі житла, слід враховувати наступні фактори:

  • зручність розташування;

  • умови проживання;

  • близькість до траси;

  • вартість номерів.

Ознайомитись з різними видами житла та цінами на них пропонуємо на сайті

Люди, які подорожують в Карпати великими компаніями, віддають перевагу оренді котеджів. Серед них найвищі оцінки від туристів отримали - «Ярославичі» й «Топірець», «Швейцарський двір» та «Добра оселя». Можна скористатися послугами інформаційного партнеру і забронювати  наступне житло в Буковелі – готелі «Вище неба і «Запорізька Січ, приватні садиби - «Шульц» і «Буковеньки», вілли «Анет» й «Лоіза» та інші.

Якщо Ви плануєте провести відпустку або уікенд в Буковелі, ціни на проживання в розпал сезону будуть на порядок вище, ніж на його початку або вкінці. Дорого мешкати в самому центрі Буковеля, проживання дешево можливе лише, у віддалених від туристичного комплексу і головних трас, населених пунктах.

Інформаційний партнер: hotels24.ua.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ