Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Подарувати світові нове життя

Проблема збереження генофонду нації сьогодні як ніколи актуальна для України. За статистикою, кожна четверта родина в нашій країні стикається з порушеннями репродуктивного здоров’я. Йдеться про неможливість зачати, виносити та народити здорову дитину.
Фото - vidomosti-ua.com.

Саме тому наша розповідь сьогодні про клініку репродукції людини “Альтернатива”, що працює у Львові з 2009 року. При цьому фахівці цієї клініки володіють 15-річним досвідом роботи в репродуктології.

Директор клініки, кандидат медичних наук, член президії Української Асоціації репродуктивної медицини Ігор Євгенович Палига одним з перших в Західному регіоні почав займатися проблематикою чоловічого та жіночого безпліддя, а саме, проводити програми запліднення інвітро з пункцією фолікулів та переносом ембріонів у порожнину матки. Він же досяг  першої в Україні вагітності після заморожування ембріонів методом вітрифікації.

Завдяки поєднанню практичного досвіду та найновіших світових досягнень в галузі репродуктології, індивідуальному підходу до кожного пацієнта  вдалося подарувати життя тисячам довгоочікуваних діточок.

На сьогодні основним напрямком діяльності закладу є проведення допоміжних репродуктивних технологій при всіх видах безпліддя, починаючи  від внутрішньоматкових інсемінацій до різноманітних програм запліднення інвітро, донації сперми та ооцитів, кріопротоколів. Також клініка є центром маткової патології та осередком діагностики, профілактики та лікування захворювань асоційованих з папіломовірусною інфекцією (ВПЛ)

Паралельно надаються  всі види гінекологічних послуг та УЗД (комплексне обстеження плоду в 3D, 4D з доплерометрією, визначення біофізичного профілю плода, УЗД органів малого тазу та черевної порожнини, молочних залоз, щитовидної залози, простати та яєчок, ЕХО серця), лабораторна діагностика.

Клініка обслуговує пацієнток різних вікових груп, не тільки жінок репродуктивного віку, але й старших, які перебувають в періоді менопаузи. Для покращення якості життя та профілактики ускладнень клімаксу працює кабінет з питань замісної гормональної терапії, а також веде прийом досвідчений онкогінеколог.

Назва медичного закладу говорить сама за себе: колектив доводить, що існує альтернатива не тільки безпліддю та іншим патологіям репродуктивної сфери, але й підходам до надання якісної медичної допомоги.

У своїй діяльності “Альтернатива” орієнтується здебільшого на пацієнтів із середнім та низьким рівнем доходів, тому що всі українські громадяни, навіть до введення в дію страхової медицини, мають право на послуги європейського рівня за доступною ціною. В зв’язку з цим з дня відкриття клініки існують дні безкоштовних консультацій, в тому числі, онлайн- консультування на медичних порталах, гнучка система знижок та різноманітні соціальні проекти.

Роками проводиться  безплатна діагностика онкохворих та представників малозабезпечених верст населення (загалом обстежено більше як 8000 пацієнтів), а також завершені 20 безкоштовних програм запліднення інвітро.

Водночас з другої декади листопада 2015 року у Львові стартував волонтерський проект “Життя триває” щодо безкоштовного обстеження жінок - вдів учасників АТО. На базі клініки такі жінки можуть безкоштовно пройти повний гінекологічний огляд, зробити УЗД органів малого тазу та здати необхідні лабораторні аналізи.

З огляду на велику потребу в соціальній роботі Ігор Палига  на 2016 рік запланував проведення безкоштовних 50 оглядів гінеколога, 50 УЗД та дві програми запліднення інвітро щомісяця ( в фінансовому еквіваленті це становиться близько 90 000 грн.). Також в планах створення відділення ургентної лапароскопії, якого досі у Львові та області нема.

Клініка «Альтернатива» дарує подружнім парам можливість відчути щастя батьківства. Власне, багато подружніх пар чекають літа як сприятливого періоду для планування вагітності. Тому більшість спеціалізованих клінік планує різноманітні акційні програми на цей період. Клініка репродукції людини “Альтернатива” не є виключенням, тим більше, що влітку є додаткова нагода надати пацієнтам якісні медичні послуги за прийнятну вартість.

Тим часом кінець цієї весни став періодом деякого оновлення  колективу клініки. Спеціалісти, які пришли в «Альтернативу», знані у галузі  вже більше як 10 років і раніше працювали разом. Зокрема,  на сьогодні у  клініці  працюють Любов Олегівна Михайлишин, Лідія Ігорівна Сегедій, Світлана Ігорівна Зінов’єва. Ці спеціалісти добре відомі як серед фахових кіл, так і серед пацієнтів. Репродуктологи європейського рівня, які постійно удосконалюють знання та аналізують власну діяльність, впроваджують у практику світові розробки.

Трендом сучасної репродуктології є максимальне наближення лікування до природного процесу, використання при можливості невисоких доз стимулюючих препаратів, постійне оновлення методик та удосконалення технологій. Тісна співпраця ембріологів та репродуктологів дає позитивний результат, якщо обрана раціональна стратегія ведення пари, зокрема, йдеться про метод запліднення та культивування.

Для кожної пари лікування підбирається індивідуально, враховуючи результати обстежень в режимі реального часу. Популярні так звані японські протоколи, або протоколи Терамото, для жінок з обмеженим оваріальним резервом. Вони складають альтернативу донації ооцитів і дають можливість мати генетично рідну дитину жінкам, яким інші види допоміжних репродуктивних технологій не допомогли. Для пацієнток з полікістозом яєчників призначаються зазвичай протоколи міні ЗІВ з мінімальним медикаментозним навантаженням або сегментовані цикли.

Клініка спеціалізуємося на корекції як всіх видів безпліддя, так і на проблемах невиношування вагітності. На базі одного медичного закладу у пацієнтів є можливість пройти всі необхідні обстеження та повний курс лікування з подальшим спостереженням вагітності до самих пологів.

З нагоди оновлення клініка пропонує літню акцію на запліднення інвітро – вартість послуг становить 19 150 грн, а також перенос ембріонів в подарунок.

Отож, якщо літо вважається прекрасною порою, то проживіть  цей час продуктивно. Нехай пролунає дитячий сміх в оселях, які цього очікують!

Саме тому оновлена команда клініки “Альтернатива” пропонує оновлену вартість на запліднення інвітро 19150 грн. + перенос ембріонів в подарунок. Нехай це літо стане для кожного з нас особливим!

Подробиці на сайті www.ivf.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ