Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Подобовий винайм: де зупинитись туристу у Львові

Охочих відвідати найвідоміше місто Західної України на Krysha.ua чекають 4 тисячі оголошень найму квартири подобово у Львові. Половина з них – затишні однокімнатні, розташовані в районі старого міста.

Столиця Східної Галичини поділена на шість адмінрайонів. Квартири щодобово у Львові здають в усіх шести районах, але найбільша кількість пропозицій зосереджена в центральному Галицькому. Розташована тут площа Ринок та околиці входять до списку ЮНЕСКО як ансамбль історичного центру. Щодобовий винайм пристойної однокімнатної коштуватиме від 500 гривень. Спальне місце на двоповерховому ліжку в хостелі – від 110 гривень.

Квартири в старому місті користуються неабияким інтересом гостей з інших міст та країн, особливо серед мешканців Києва. Одні кияни інвестують в львівську нерухомість для подальшої здачі в оренду. Інші – їдуть до Львова в якості гостей: відпочити і насолодитись неповторною атмосферою.

Квартира в серці Львова

Львів – своєрідне місто, кожен район має власну історію та принади. Вагома кількість пропозицій знаходиться в Галицькому. На відстані півгодинної прогулянки до старого міста, існують варіанти за 250 гривень. В радіусі до 500 метрів навколо – ціни починаються від 350 грн. 

В інших районах середня вартість оренди наступна:

  • в Залізничному районі житло з необхідним мінімумом зручностей, в пішохідній доступності до центру та вокзалу, коштує 330 – 350 грн;
  • Личаківський має вищі ціни: 380 – 450 гривень;
  • Сихів приймає гостей в однокімнатних з новим ремонтом та меблями від 350 грн за добу. Розташування ближче до центру та авторський інтер`єр піднімають ціну в два рази;
  • маленькі затишні однокімнатні у Франківському районі власники пропонують по 320 – 350 грн;
  • середня ціна щодобового винайму в Шевченківському районі 400 – 450 гривень.

На вартість оренди впливають і такі чинники як наявність каміну, кавоварки, плазмового телевізора, бойлера, джакузі, балкону та гарного краєвиду.

Святкові ціни

У туристичному Львові власники квартир звично піднімають ціну кожного уїк-енду. В багатьох оголошеннях є приписка: в святкові і вихідні дні ціна за домовленістю. У випадку великого свята вартість оренди може збільшитись вдвічі, а то и втричі:

  • однокімнатна – 1500 грн за добу;
  • двокімнатна – 2300 грн.

Найчастіше, квартири на свята намагаються здати мінімум на три дні. Це означає, що для оренди потрібно підготувати 4,5 тисячі гривень. До святкових днів краще бронювати місця завчасно. Наприклад, на Booking.com вже від початку грудня на різдвяні та новорічні дні  з 23.12 по 31.12 зарезервовано 96% місць.

Інформація розміщена на правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ