Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Чернівцях невідомі в камуфляжі викрали львів’янина

1/3
12 жовтня невідомі особи в камуфляжній формі з автоматами викрали неподалік готелю «Буковина» львів’янина Петра Кондрака. Про долю чоловіка досі невідомо. Про це журналісту Гал-інфо розповіла дружина викраденого.

Як зазначила Оксана Кондрак, її чоловік поїхав в Чернівці на автомобілі своєї сестри. «Він не сказав, які саме він має там справи. Я думаю, він мав підвезти туди когось або комусь допомогти», - розповідає вона.

Чоловіка було викрадено невідомими особами в камуфляжній формі близько 19:30, в середу, 12 жовтня. На них були одягнені маски. Викрадачі були озброєні автоматами. «Викрадення відбулося на рівні спецоперації. Жодні силові відомства України та, зокрема, Чернівецької області факту затримання не підтвердили», - написала у Facebook сестра викраденого чоловіка Лілія Якимець.

За фактом викрадення Петра Кондрака його рідні 15 жовтня звернулись до Генерального прокурора України Юрія Луценка з проханням внести за фактом викрадення відомості до ЄРДР та повідомляти про хід розслідування.

Наразі дружина Петра Кондрака перебуває в Чернівцях та намагається дізнатись подробиці та обставини викрадення. «Я обурена бездіяльністю місцевих правоохоронців. Вони нічого не роблять. Навіть відразу не переглянули дані з камер спостереження готелю», - зазначила Оксана Кондрак.

Вона також розповіла журналісту Гал-Інфо, що сьогодні має намір написати заяву до Чернівецької обласної прокуратури за фактом бездіяльності слідчих у справі зникнення її чоловіка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ