Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У прокуратурі області кадрових змін найближчим часом скоріш за все не буде — Анатолій Пришко

Прокурор Львівщини Анатолій Пришко, який був призначений на цю посаду 10 днів тому, зараз активно освоюється у новому кріслі. Наразі він ще не встиг до кінця вникнути у стан справ прокуратури Львівщини. Однак, як запевняє Анатолій Пришко, в прокуратурі області його сприйняли досить добре, і як працівники прокуратури, так і місцева влада готова до співпраці з новим прокурором. Про перші враження, першочергові завдання та плани, а також про можливість кадрових змін у Львівській обласній прокуратурі у бліцінтерв’ю Анатолія Пришка ексклюзивно для «Гал-info».

- Анатолію Григоровичу, чи освоїлися Ви вже на новій посаді? Які враження?  Чи виникли у Вас вже якісь труднощі у роботі?

- Зараз я активно знайомлюсь з містом, з людьми, роботою з працівників прокуратури. Враження хороші. Я думаю, що буде нормальна робота і ми спрацюємося. Я б сказав, що ніяких труднощів немає, я відчуваю допомогу колективу, бажання співпрацювати з боку місцевої влади.

- Чи можна очікувати найближчим часом кадрових змін у прокуратурі Львівської області? Ви прийшли у Львів зі своєю командою?

- Ознайомившись із станом справ у прокуратурі, я залишився цілком задоволений тим, що побачив. Прокуратура Львівської області працює і працює досить добре, тому найближчим часом скоріш за все ніяких кадрових змін у нас не відбудеться. Думаю, потреби змінювати команду нема.

- Які першочергові завдання Ви ставите перед собою на посаді прокурора Львівщини і чи були якісь вказівки з Києва, коли Вас призначали прокурором, щодо того, на що насамперед треба звернути увагу?

- У мене є одне завдання і воно не є особливим: це таке ж завдання, яке стоїть перед органами прокуратури України загалом, — належним чином слідкувати за дотриманням стану законності і правопорядку на Львівщині.

- Чи можете Ви сказати, коли буде розкрито вбивство екс-голови Львівської ОДА Степана Сенчука та начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ярослава Вовчака? Чи ознайомилися Ви вже з ходом розслідування цих резонансних злочинів?

- Поки що я не можу нічого коментувати і тим більше говорити про якісь терміни розкриття цих вбивств. Я не встиг детально ознайомитися із ходом розслідування. Можу сказати лише одне - розслідування цих справ знаходитиметься на жорсткому контролі обласної прокуратури.

Розмовляла Оксана Лабойко

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ