Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

1000 людей, два пінгвіни і Садовий з монеткою

Вам потрібно недорого оновити свій гардероб? Тоді вам на 7-ий кілометр в Одесу. Шукаєте якісну цеглу? Їдьте на Закарпаття, а за емоціями приїжджайте до Львова на свято «Львівської Хвилі».

Десятиліття найпопулярнішого радіошоу Львова «Все й одразу» під шалені овації та зіркові виступи відзначили у «Фест репаблік клаб».

Під одним дахом зібралося майже півтори тисячі фанатів Андрія Великого та Влодка Лучишина, які і були ведучими цього грандіозного свята. Розважали публіку зірки із першого ешелону українського шоу-бізнесу: Дзідзьо, Ірина Федишин, «Антитіла». Не обійшлося і без добрих друзів «Львівської Хвилі» – Тараса Гаврика, Цвіту Кульбаби, Панчишина та гурту «Вшистко».

Ведучі «Все й одразу» захопили увагу публіки вже з перших хвилин свята, оскільки на сцену вони вийшли в костюмах пінгвінів.

Зізнаються, самі не сподівалися, що збереться стільки прихильників.

«Чесно кажучи, передвчора я вже питав себе: для чого ми це вигадали? Це така колосальна робота. Але сьогодні я дивлюсь на це все й отримую масу задоволення. Вийшло класне шоу, і дуже тішусь, що «Львівська Хвиля» таке може»,  – розповів  Влодко Лучишин, програмний директор і ведучий головної радіостанції Львова.

А от що сказав Андрій Великий, ведучий, а також музичний редактор радіостанції: «Емоції просто розривають, тому що ми рекордсмени. Ранкове шоу 10 років вже є, квітне, розквітає, і тут просто супераншлаг. Ми аж розгубилися. Ми знали, що нас люблять, але щоб настільки…. Дякуємо,  люди!»

Привітати ведучих приїхав навіть мер Львова -  Андрій Садовий. Як і пасує галичанину,  – приніс зі собою подарунок – ювілейну монету Короля Данила, а також закликав директора  «Львівської Хвилі» видати Андрію Великому і Влодку Лучишину 13 зарплату, на яку вони, безперечно, заслуговують.

На святковому концерті, окрім зірок «ВЙО», виступали і відомі і, безперечно, знакові для радіостанції виконавці.

«Я, мегапопулярний Дзідзьо, вітаю Влодка Лучишина та Андрія Великого із днем народження їхньої програми і попереджаю, якщо вони будуть кусатися, як ті крілики, то я порозсаджую їх в окремі клітки. Люблю Вас однаково, цілую, бажаю міцного здоров’я, грошей, спокою і всього найкращого».

Після Дзідзя на сцені запалювала Наталка Карпа зі своїм шоу- балетом

«Я була гостею кількох ефірів, на які мене хлопці запрошували. Я скажу, що у них весело, у них дотепно, вони до будь-яких проблем підходять з гумором, і вони чудово один одного доповнюють».

Після І. Карпи всі хором підспівували, «моя гітара…на -на–на-на-на», оскільки на сцені з’явилася найпопулярніша співачка Західної України – Ірина Федишин

«Це важливо, коли ти зранку вмикаєш радіо, почути такі бадьорі голоси. Тому я і надалі бажаю, щоб вони були такими хорошими та позитивними».

Додали драйву на завершення «Антитіла» - улюблена та знакова група для ведучих «Все й одразу».

«У нас з ними дуже довга, тепла і дружня історія. Я хочу побажати, щоб вони росли, щоб ще через п’ять-десять років ми зустрілись. Щоб вони творчо розвивались і залишалися такими добрими, щирими і талановитими людьми, якими вони є».

Почути Великого і Лучишина можна щоранку на 100,8 фм. Або на сайті lviv.fm

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ