Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Батько Володимира Парасюка пригрозив Ляшкові ударом в пику

Сьогодні хочу вам розповісти історію взаємної «любові» двох українських політиків, а також маю невеличкий відеобонус, який точно підійме настрій будь-якому патріотові України. Почнімо із Ляшка, Парасюка і його батька. Як я вже сказав, це історія про взаємне «кохання». Тому закоханих і представити треба відповідно.

Він – лідер однієї із фракцій у Верховній Раді.

Народився в Чернігові, йому 44. Переважно в пику отримує він. Найвідоміша частина тіла – вила. Життєве кредо: «А куди ж бобрів дівати?»

Він №2 – позафракційний

Народився в селищі Майдан на Львівщині, йому 29. Переважно він дає в пику. Найвідоміша частина тіла – нога. Життєве кредо:«Ми йдемо на штурм зі зброєю, я Вам клянусь».

Ляшко наїхав на Парасюка за те, що останній, нібито, пробив груди поліцейському в Бахмуті Донецької області. Що Парасюк робитьу Бахмуті? Він разом із Семеном Семенченком та іншими депутатами, а також військовими,зараз блокує поїзди, які возять контрабанду в іграшкові республіки ДЛНР. Олег Ляшко подумав і вирішив… Хоча ні, не так. Піарщики Олега Ляшка подумали і вирішили, що цю ситуацію можна використати для підняття рейтингу радикала і написали пост у Фейсбуці.

«Це нижче плінтуса і дуже поганий приклад для всіх українців, чим би Парасюк не мотивував свої дії. Володимир або має тримати себе в руках, або лікуватися».

Найцікавіше те, що вся поліція в Донецькій і Луганській областях ходить у бронежилетах. Як Парасюк примудрився нанести поліцейському травму грудей через броню, знає хіба один Ляшко. Ще один цікавий момент: ані постраждалий поліцейський, ані прес-служба Донецької поліції не сказала, що бив саме Володимир Парасюк. Постраждалим було вжито слово: «народний депутат». А народних депутатів під час сутички було як мінімум четверо. Сам Володимир Парасюк в ефірі телеканалу 112 заявив, що він нікого не бив і навіть в лікарню їздив, хотів банани передати поліцейському.

Ще до ефіру на телебаченні Володимир відреагував на пост Ляшка. Він обізвав лідера радикалів брехуном, а батько Володимира – Зіновій Парасюк–прокоментував допис таким чином:

Мені доводилось якось тиснути руку Зіновію Парасюку і скажу,що він би вдарив Ляшка двічі. Перший – по радикальному овалу його обличчя, а другий – по труні.Але батько депутата, напевно, забув, що у нього немає депутатської недоторканості, як у його сина, і що за погрозу народному депутатові йому світить судова тяганина, а при найгіршому розвитку подій, навіть термін.

А тепер обіцяний бонус. Черговий конфуз із російським  державним гімном. Дівчинка, яка заледве вміє співати, але має батька в оргкомітеті, виступила із гімном москалів перед хокейним матчем між Росією і Швецією. Хокейний матч, до речі, був незвичайним: замість шайби хокеїсти використовували м’яч.

Після гімну, до речі, москалі програли  з рахунком 3 : 4. Пропоную цій дівчинці видати паспорт громадянки України і попросити Авакова: хай видасть їй нагородний пістолет за заслуги перед вітчизною. Ми цілою країною вже третій рік намагаємось опустити Росію, а дівчинка вийшла і зробила це за 2 хвилини.( А може, вона українка?) 

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ