Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Більдербергська Група занепокоїна діями Росії і готує адекватну відповідь

Маловідома і фактично таємна міжнародна організація впливу на світовий порядок, що об'єднала в собі представників великого капіталу під "кодовою" назвою Більдербергська група (30% світового ВВП) та представники НАТО та МВФ 29 травня - 2 червня провели свою 62 Конференцію в готелі Marriott, Копенгаген, Данія.

(Деякі світові засоби масової інформації вважають, що Більдербергська група за час свого існування розпочинала та закінчувала війни, вибирала або зміщувала лідерів країн, диктувала умови  та правила економічного розвитку у світовій економіці).

Учасники зустрічі уникали публічності, на конференцію було запрошено експертів і обмежене коло представників світових ЗМІ. Для захисту від настирливих папарацці використали пересувні стіни, якими обнесли саму будову готелю Marriott.

Однак пресі став відомий відкритий список учасників конференції, серед яких представники відомих світових брендів: Deutsche Bank, Goldman Sachs Group, Carlsberg Group, Nokia Corporation, AXA Group, Royal Dutch Shell , Volvo AB and BP , Microsoft Corporation та інші представники не менш відомих брендів (повний список можна побачити тут: http://vigilantcitizen.com/latestnews/bilderberg-2014-full-list-official-attendees/).

Цікаво, що серед учасників були два китайські високопосадовці, принцесса Нідерландів Беатрікс, голова Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, знаменитий Генрі Кісінжер, главком НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав, Генеральний Секратар НАТО Андерс Фог Расмуссен.

Нам, українцям, звичайно цікаво б знати, які висновки зробили на  конференції високі учасники, обговорюючи, серед інших питань порядку денного, проблему  українсько-російської війни та наслідків для енергетичної безпеки Європи  підписаних  між Китаєм та Росією газових угод. Але, на жаль, витоків у ЗМІ про якісь  рішення чи плани на сьогодні не виявлено. Відомо лише, що учасники багато уваги приділили особі Володимира Путіна і його спромозі надалі продовжувати агресію проти сусідніх країн. Обговорювали також перспективу впровадження стратегії Путіна на створення нової системи світової колективної безпеки навколо країн із групи БРІКС (Бразилія, Росія, Індія, Китай) на противагу НАТО та США.

Водночас констатуємо той факт, що вже 3 червня Андерс Фог Расмуссен на зустрічі із міністрами оборони країн НАТО в Брюсселі назвав "політику Росії загрозою безпеки у всьому атлантичному регіоні, викликом єдиній і демократичній Європі...". Також він закликав забезпечити кращу боєготовність військ НАТО, провсяк випадок. Окрім того, НАТО оголосило про готовність надати технічну та матеріальну допомогу українській армії. (Сайт представництва НАТО в Україні).

8 червня, перебуваючи у Франції, генерал Філіп  Брідлав заявив,  що  Україна  на сьогодні  є одним із приорітетних напрямків  політики Північно-Антлантичного Альянсу. "Войовничий  сусід України, якого ми розглядали колись як партнера, веде себе не по-партнерськи  і  кидає серйозний виклик всій політиці НАТО..."(Сайт міністерства оборони США).

Судячи з подальших  заяв деяких учасників цієї непублічної конференції, що з`явились одразу після її закінчення, Більдербергська група всерйоз занепокоїлася ростом "російських апетитів" і розпочинає пошук адекватної відповіді  на загрозливі геополітичні виклики останнього часу. Запущено механізм "тривоги" , який дасть свій результат вже у  найближчий час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ