Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дістало або Мистецтво великої неправди "Самопомочі"

Публічні демарші «Самопомочі» - другої за кількістю депутатів фракції у Львівській обласній раді, просто-на-просто вже дістали! Історія повторюється знову і знов.

 Грудень 2016 року.

Обласна рада голосує за головний фінансовий документ Львівщини. Замість того, щоб спільно працювати над бюджетом, вносити свої пропозиції та відстоювати їх фракція «Самопомочі» (без зрозумілої та обгрунтованої  позиції) просто покинула зал.

 Грудень 2016. Сесійна зала під час голосування за бюджет Львівщини 2017

 Результати голосування «Самопомочі» за Бюджет Львівщини 2017

Березень 2017 року. Обласна рада голосує за Програму дорожньої інфраструктури. «Самопоміч» – єдина фракція, яка у повному складі (13 депутатів) не підтримала програму. Не підтримала тому що  їх просто не було (!!) у залі під час розгляду питання. Додам, що програма передбачає ремонт доріг загального користування і комунальної власності у всіх (!!!) районах області.

 Березень 2017 року. Сесійна зала під час розгляду Програми дорожньої інфраструктури.

 Результати голосування «Самопомочі» депутатів облради за Програму щодо ремонту та будівництва доріг області.

Можна наводити  ще багато прикладів, коли депутати «Самопомочі» просто не виконують своїх обов’язків – ігнорують засідання комісій, або ж якщо й приходять, то голосують «ПРОТИ» всіх питань порядку денного відповідних комісій, займають деструктивну позицію при розгляді питань порядку денного пленарних засідань.

Дійшло навіть до того, що позиція партії в місцевих радах різного рівня та різних областей кардинально різниться. В одній раді «Самопоміч» голосує по одному, в іншій – кардинально протилежно. Очевидно, це залежить від політичних чи персональних інтересів партійців у кожному окремому випадку.

Як на мене, діагноз очевидний – партія «Самопоміч» (принаймні в львівській облраді) не справилася з випробуванням владою, не змогла відчути усього масштабу відповідальності, що лягає на плечі депутатів, а просто залишилася групкою людей, що діє виключно в своїх спекулятивних інтересах, чи інтересах свого лідера.

Мистецтво слів, жестів, поведінки, брехні депутатів партії львівського мера просто вражають  Уміти переконувати, що працюють, а не працювати  – це те, чим вони можуть пишатися. На жаль … 

Олена Ляхович, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ