Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Для чого американські та європейські науковці беруть аналізи у росіян?

Психологічні проблеми – це не перешкода на шляху політичної кар’єри, а в Росії – це взагалі чеснота. Іншого пояснення, чому москалі не перестають голосувати за Путіна, у мене немає. Очільник Мордора заявив про те, що громадяни інших країн на території РФ збирають біоматеріал місцевих жителів.

Путін проколовся, що в нього  ? стався маразм під час засідання ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини. В ході засідання директор Російського громадського інституту виборчого права Ігор Борисов розповів, що якісь особи за допомогою системи відеоспостереження збирають образи російських громадян з невідомими цілями. Замість того, щоб сказати: «Что вы несете сударь?», - Путін вирішив продовжити розвивати теорію змови:

"З приводу того, що образи наших громадян, виборців збирають і якось використовують. Образи – то таке, а ви знаєте, що біологічний матеріал збирається по всій країні? Причому у різних етносів і людей, які проживають у різних географічних точках Російської Федерації."

Після цього Путін задався запитанням: «для чого ці трикляті іноземці це роблять, збирають наш біологічний матеріал, що ми, такі цікаві?». Владімір Владімірович, ну ж лайно за вашими жителями хтось має прибирати, раз вони самі не спроможні. І перестаньте називати це біологічним матеріалом - лайно воно і в Росії лайно.

Але, може, це і не маразматична теорія змови, а правда, і американці та європейці і, справді, беруть аналізи в москалів. На це у них може бути дві причини. Перша, їм цікаво, чому росіяни, які стільки п’ють, і досі не вимерли

А друга – це науковий інтерес. Люди, котрі вивчають еволюцію, мають підозру, що саме росіяни  - це  та ланка, якої бракує між мавпою і людиною. Сто років пошуків, і от він  - золотий  грааль. Перш ніж стати гомосапієнсом, наш вид еволюціонував в мавпу, потім в москаля, ну а тоді вже в людину.

Це пояснює і те, чому їм так легко різні Кісєльови, Соловйови та інші «ови» вішають макарони на вуха. У росіян мозочок ще не до кінця розвинувся. Тому наступного разу, як побачите на вулиці москаля – не бийте,  а погодуйте і обігрійте. Воно ж дурне, не знає, що воно робить і як його звати.

Володимир Мельник, радіо "Львівська хвиля"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ