Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

До членів Партії регіонів на Львівщині!

В демократичному суспільстві партійна належність – одна з політичних свобод, яка гарантується конституцією – так як і свобода зібрань та право на вільне волевиявлення своїх поглядів.

Президент України, який за чинною Конституцією є гарантом дотримання громадянських та політичних прав українців – виявився не здатним їх забезпечити, більше того, є підстави підозрювати, що саме з його згоди (чи вказівки) вони брутально порушувалися.

Влада, яка обрана народом і яка повинна слугувати його інтересам, першою порушила суспільний договір, а отже звільнила населення від обов’язку його дотримуватися!

Такі дії В. Януковича – Почесного голови Партії регіонів - викликали справедливе обурення не лише серед громадян України, демократичної світової спільноти, але й членів правлячої партії. Частина з них відмежувалися від дій Почесного голови партії і вийшли з її лав.

Львівська організація Партії регіонів була серед тих, яка підтримувала курс України на євроінтеграцію та Євромайдан, але фактично виявилась непочутою. Сподіваємось, що ви будете до кінця послідовними і знайдете можливість вплинути на дії Почесного голови партії, членами якої ви продовжуєте бути й поділяти відповідальність за її політику.

Можливо, що саме думка соратників по партії, які доклалися до обрання В. Януковича Президентом України, буде швидше почутою, аніж голос десятків тисяч співгромадян та світової спільноти!  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ