Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Дональд Трамп запропонував Саакашвілі подати у відставку і переїхати в Техас?

Один пішов по-грузинськи, другий прийшов по-американськи.

Якби ці слова хтось сказав на концерті Софії Ротару, то вона б вилетіла в біло-червоній вишиванці і затягнула б: «Сумно…., Сумно аж за край…». Хоча сумно тільки тому, що Трамп став президентом США, а за відставку Саакашвілі навіть хочеться випити 50 грамів.

Вже найближчим часом прогнозується бум на бетонному ринку та ринку колючого дроту. Дональд Трамп у своїй передвиборчій кампанії обіцяв, що побудує стіну із Мексикою. Також він пообіцяв, що виселить усіх мусульман, тому в українських магазинах з секонд хендом може побільшати хіджабів, паранджі і чачванів.

На телебаченні не так давно була популярною реклама засобу від застуди, яка звучала так: «Велике переселення скасовується – аміксин застосовується». Так от: нічого не скасовується, Трамп застосовується. Чесно, не знаю, як реагувати… З одного боку, український фейсбук вибухнув,  і всі кажуть,  які американці тупі, як можна було обрати сексиста, гомофоба і гниду, яка хоче зняти санкції з Росії і вважає Путіна сильним лідером. А з іншого, давайте подивимося на е-декларації наших політиків, глянемо на вартість комуналки і порахуємо, скільки  часу у нас триває  війна. Ми «такі собі» порадники, -  скажу я Вам. Хоча, коли нам колода у власному оці заважала побачити порошинку в чужому? Ми  ж українці, тому продовжу критикувати всіх і вся...

Дуже цікавою була реакція світу. Німеччина в шоці, США протестує, Мордор аплодує. Франк-Вальтер Штайнмайєр, міністр закордонних справ Німеччини, до результатів виборів казав, що Трамп – крикун, який сповідує політику ненависті і взагалі, це катастрофа для світу… Коли американський міліардер став президентом, Штайнмайєр подумав: собі:  «Ага... за такі слова я можу отримати по своїх німецьких булках. Відтепер буду говорити загальними фразами й уникатиму питань про його зачіску».

Американці заявили, що більш заплутаної системи виборів, ніж у штатах, вдень з вогнем не знайдеш. Попри те, що Хіларі отримала на 200 тисяч більше голосів, все одно переміг Трамп. Ну, а москалики так тішилися, скакали, самовари заварювали, на балалайці грали, водку пили, а потім в один момент ГОП…… рубль впав. І тут вже ми сміялися, аплодували, сало їли. Але найбільше мені сподобалася реакція одного із депутатів госдуми, який сказав, що  Трамп мав Росію десь, а всі розмови про співпрацю і налагодження з ними стосунків - це брехня і маніпуляція заради кількох пунктів у рейтингу. Ну, як кажуть, у Галичині: «дай Боже, дай Боже…».

Далі до теми, яка, на перший погляд, ніяк не пов’язана з попередньою, але притримайте коней, не все тут так просто. Саакашвілі подав у відставку.

 А хто ж тепер врятує Україну? Хто ж тепер казатиме нам на ніч своє коронне: «Бе –бе- бе? Кому ж тепер Україну боронити?  Саакашвілі сказав, що останньою краплею для нього стали електронні декларації чиновників, у яких вказані мільйонні статки. Я підозрюю, що з ним просто ніхто не поділився, навіть його колега, Порошенко, сказав: «извините, денег нет, хорошого Вам настроения и здоровья». Після цього, грузин образився і заявив, що, президент особисто підтримує і кришує корупційні клани на Одещині.

Таку заяву він зробив за кілька днів до того, як Дональд Трамп переміг на виборах. А відразу після виборів, Саакашвілі виклав фотографію з новим президентом США і сказав «о…, а я його знаю.»

А можливо, маючи такі знайомства, він розраховує на те, що  Хіларі Клінтон іммігрує в Україну і стане губернатором Одещини, а він стане Хіларі Клінтон і отримає з панського плеча якусь посаду? До речі, я подивився на карту:  у штаті Техас є своя Одеса.

Тому, можливо, вже найближчим часом Саакашвілі проміняє нашу, українську, справжню Одесу, на якусь там американську. Зі штучними цицьками і батоксом в губах. 

Ну, і на завершення теми, хочу сказати. Готуйтесь. Готуйтесь друзі до хвилі переселенців з США. Подейкують, що важливим фактором при виборі країни, в яку емігрувати, для американців було підняття Володимиром Гройсманом мінімальної зарплати до 3200 грн. Якщо ж серйозно, то хто б не переміг, від цього наші люди не перестануть пісяти в ліфтах, не перестануть їздити зайчиком в трамваях і не перестануть їздити п’яними за кермом. Тому, давайте перестанемо сподіватися на те, що хтось за нас змінить наше життя.

P.S. Для покращення потенції і підняття настрою, ось Вам фотографія дружини Дональда Трампа…

Володимир Мельник, радіо "Львівська хвиля"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ