Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ХІТ-ПАРАД ПІАР-ХОДІВ ПОЗАЧЕРГОВИХ ВИБОРІВ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ

От і почалося. Вибори. Багаті витратять, а бідні зароблять. Піар-менеджери, начальники штабів, розповсюджувачі агітації. Кожні вибори вкидають в обіг приховані "на чорний день" пачки доларів та оживляють економіку. У виборчій суєті притупиться біль втрат війни, забудуться невиконані завдання Майдану чи залишені напризволяще біженці з Криму та Сходу. Гонка за владу розпочалася.

Старт виборчої кампанії як "великі жнива" для політтехнологів, експертів та поліграфістів вже потішив нас креативністю та кмітливістю у боротьбі за виборця. Експертна група, що діє при  Гал-інфо, пропонує хіт-парад найвдаліших піар-ходів учасників виборчої кампанії на старті – за результатами оголошених публічно списків кандидатів від партій та блоків.

5. П`яте місце хіт-параду ми віддали Народному фронту за створення Воєнної Ради при партії із числа десятка комбатів, офіцерів та просто військових експертів. Відзначимо Дмитра Тимчука із інформаційного спротиву на 13 місці.

4. Хід Олега Ляшка та Радикальної Партії його ж імені, який після себе,"народного героя", поставив у списку справді героя АТО, комбата "Айдару" Сергія Мельничука. При чому далі у списку багато учасників АТО, активістів та волонтерів Майдану. Між ними подекуди поховані люди від спонсорів партії.

3. Дружній жест в бік окупованого Криму. Мустафа Джемілєв, лідер кримських татар на п'ятому місці у списку Блоку Петра Порошенка. Красиво і достойно, правда якщо не зважати на те, хто там після 50 позиції.

2. На другому місці нашого хіт-параду шикарний за елегантністю хід Андрія Садового, який посів 50-те місце у списку своєї партії, а перше-друге віддав новій політичній зміні, зокрема? на другому місці комбат "Донбасу" Семенченко. Я вже починаю вірити, що "Самопоміч" буде у парламенті. Особистий "шаман" Андрія Івановича Олег Березюк  впевнено бачить, що із 50 місця Садовий здатен попасти у парламент.

1. Перше місце заслужено віддамо штабу Юлії Тимошенко за передачу позиції №1 у списку полоненій  українській льотчиці Надії Савченко. Браво, постріл в десятку! Зачаївшись після Майдану та перегрупувавши сили? Юлія Володимирівна показує всім, що її не слід викидати зs списку фаворитів кампанії. І річ не стільки в тім, що льотчиця фізично перебуває на території Росії  під незаконним слідством, а в тому, що отримавши статус народного депутата, швидше із цієї халепи вийде.

У такий нелегкий час не хочеться говорити про невдачі кампанії, яких вже чимало. Але ми бажаємо всім проукраїнським силам перемоги і переформатування Верховної Ради у європейський парламент незалежної від нікого європейської держави. Успіхів!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ