Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кому що - а курці просо. Що спільного між Садовим та Донбасом?

Хто тільки не долучився до критики прийнятих недавно Верховною Радою України законів, які стосуються особливого статусу окремих районів Донбасу та Луганську!

Чути було й про зраду інтересів Майдану, про національну ганьбу та недолугість вищого державного керівництва, зрештою про порушення парламентської процедури.

Однак, мабуть найбільше здивував своєю заявою лідер Самопомочі - Cадовий!

Його в законі найбільше обурило те, що окремі регіони ДНР та ЛНР отримали особливий статус - за який він (як дбайливий мер) давно виступає для Львова!!!

Не знаю - хто готував цю заяву новому лідеру - хлопчики з Самопомочі чи начальник управління культури (а тепер і за сумісництвом кандидат в народні депутати І. Подоляк) - однак на думку приходить давня приказка - Кому що, а курці просо )))

Мабуть саме для цього аби отримати особливий статус і додаткові повноваження створює сьогодні міський голова Львова муніципальну дружину та залучає на свою підтримку Семенченка. Глядиш скоро оголосить війну "київській хунті"!

От питання лише в тім - справитись би з діючими повноваженнями в інтересах львів'ян!!! Ну хоча б для сміху великий стратег розібрався б із транспортною схемою міста!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ