Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів понад усе

Я, Василь Павлюк, започатковую свій блог. Для чого я це роблю? По-перше, планую активно ділитися з львів’янами своїми думками про роботу міської ради, міськвиконкому, міського голови тощо.

Таким чином, ви від першої особи будете дізнаватись про те, що діється за лаштунками львівської влади. По-друге, через свій блог я висвітлюватиму особисту позицію як Громадянин Львова, щодо політичних, соціальних, економічних, спортивних, культурних і мистецьких подій, які відбуваються у Львові чи в Україні.

Почну з нейтрального повідомлення. Нещодавно мені випала честь стати почесним головою Львівської обласної федерації боксу та заодно вперше у житті відкрити Чемпіонат України з боксу серед молоді 1994-1995 р.н., який проходив у Львові в Палаці спорту «Україна». Майбутні львівські Клички змагались за право представляти Україну на Чемпіонаті світу з боксу серед молоді у Південній Кореї 15 - 28 жовтня цього року.

Бажаю, усім переможцям гідно представити Україну в Кореї! А я спробую максимально сприяти розвитку боксу в нашому місті, яке славиться давніми боксерськими традиціями.

P.S. На відкритті чемпіонату були присутні Андрій Котельник та його тренер Дмитро Сосновський який нагороджений, як найкращий тренер 2011 року.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ