Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Партія регіонів – поза законом!

У тому, що саме правляча Партія регіонів несе політичну відповідальність за все те, що сьогодні відбувається в Україні, ні в кого не було жодних сумнівів. Адже й президент держави і екс-прем’єр-міністр є її лідерами.

Однак теоретично діяльність очільників партії не завжди відображає настрої рядових її членів. Якщо цей розрив є суттєвим, то партія або відмежовується від таких політиків, або ж її члени залишають ряди партії, аби не бути причетними до її діяльності.

Те, що відбувалося в Харкові на з’їзді керівників партійних осередків Партії регіонів, неприховано показало, що під її знамена зібралися усі ті, які своїм лідером бачать навіть не слабовольного Януковича, а швидше Путіна, а риторика їхніх виступів просякнута не турботою за ”покращення життя”, а махровою ідеологією боротьби з класовим ворогом. 

Георгіївські стрічки виглядають як справжнє блюзнірство на грудях у тих, хто отримував ордени за боротьбу з фашизмом в загранотрядах, так і за підтримку дій нинішнього Беркуту. І одні й другі “герої” боротьби з власним народом!

Маски знято, увесь демократичний антураж відкинуто – партія відкрито оголосила мобілізацію для боротьби з… окупантами (!). І якщо СБУ відкрила провадження стосовно замаху на конституційний устрій держави, то їй за доказами й далеко ходити не треба! Крім того, така діяльність партії суперечить Конституції України та Закону України “Про політичні партії”.

Під час сумнозвісних подій серпня 1991 р. (відомих як ГКЧП) Компартія як організатор державного заколоту була заборонена. До заборони Партії регіонів на загальноукраїнському рівні ще доведеться трохи почекати, а от щодо подібного рішення на території Львівщини - час очевидно настав!

А там глядиш дочекаємося й Нюрнбергу-2. Злочини проти людяності не мають строку давності!  Й поширюються вони як на фюрерів та гауляйтерів, так і на звичайних виконавців їхніх наказів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ