Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Культура

Перемога Парасюка чи поразка Порошенка?

Переважно коли журналісти кажуть: «Топ-новина», то здебільшого мова йде про якусь подію, але не цього разу. Абсолютну першість за кількістю публікацій у ЗМІ отримав Володимир Парасюк. Проаналізуємо, що ж відбулось за останній тиждень і як на це реагувала наша політична еліта. Ну і за блокадами ми зовсім забули про Євробачення, яке зовсім скоро пройде в столиці.

Пам’ятаєте заяви Порошенка Луценка, Гройсмана про те, що люди, котрі блокують торгівлю з Донбасом, є бандюгани, які нищать українську економіку, через них впаде гривня і взагалі це злодії, які діють проти народу на чолі з Парасюком. Днями Порошенко на офіційному рівні припинив торгівлю з окупованими територіями. «Я проти блокади, тому я оголошую блокаду» Вже долар не падає, економіка стабільна. Петро Олексійович – містер - фантастика, так швидко Україну з колін ше ніхто не піднімав. Зрештою такий крок президента можна розцінювати як перемогу Парасюка. Таким чином він запобіг майбутнім конфліктам.  Також днями Порошенко в ефірі Інтера, ICTV і ТРК «Україна», по суті, пригрозив Парасюкові.

Гарант сказав, що ніяким депутатам-злодіям не дозволить розхитувати ситуацію в країні і вчиняти безпорядки.

Оскільки єдиним депутатом, який активно брав участь в сутичках, був Парасюк, то можна зробити висновок, що ці слова були адресовані саме йому. Крім того, ним вже зайнялася ГПУ на чолі із кишеньковим генпрокурором Порошенка – Юрієм Луценком.

Але найбільше мене за останні два дні потішило дві речі. Аваков нагородив орденом за заслуги трьох донецьких поліцейських. Як думаєте:  за шо? За те, шо вони вбили по 100 сеператюг, За визволення якогось окуваного міста? Ні, за те, шо вони бились з Парасюком. А ше потішив Аброськін, який як справжній воїн запхав ножа в самісіньке серце Гідри, яку звати «корупція». Очільник донецької поліції заявив, що  двоюрідній брат Парасюка отримав 500 гривень за те, що він в якості водія на машині поїхав у Бахмут. Жах, правда? Як Володя міг, як він міг дати 500 гривень своєму двоюрідному братові. Ганьба! Ганьба!

І до новин від організаторів Євробачення.

Україна дозволить в'їзд росіянці Самойловій для участі в Євробаченні.

І це жодним чином не пов’язано з її інвалідністю, тому фішка не пройшла. Але не Самойловою Єдиною. Європейська Волонтерська Служба, як виявилося, має відношення не тільки до організації конкурсів, але й до законів держави, в якій відбувається Євробачення, і може в них втручатися. Ця служба попросила Україну забути про чорний список – тобто список нев’їзних в Україну на час проведення конкурсу. Окрім Самойлової,  цілком можливо, в Україну приїдуть: Кобзон, Басков…  Пореченков навіть може приїхати, словом, будь-хто, навіть якщо він стріляв у нас на Донбасі і розказував по російському зомбоящику, шо ми їмо дітей. А може, ми ще й Путіна запросимо? Покличемо якусь дівчинку —нехай йому заспіває

Та стурбована Європа і їхні збочені спілки починають мені подобатись все менше з їхніми пропозиціями, але що ж, якщо кажуть, що треба прийняти, то приймемо. Але я пропоную це зробити так, як Росія приймала останні Зимові Олімпійські ігри. Ну,  шоб їм комфортно було, як удома.

Але найважливіше — це побудувати великий ліфт, щоб усі «рускіє звьозди» могли там поміститися. І приєднати їх до режиму тиші, як Моторолу….

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ