Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Постарайтеся бути чесними!

Зараз точаться передвиборчі перегони. Дуже часто чую критику на ту чи іншу політичну силу, її лідерів. Зокрема, і Свободу звинувачують у тому, що вона, маючи більшість у радах Галичини, майже нічого не зробила. То що вона зробить, увійшовши до Верховної Ради? Я хочу наголосити, що поки не буде проведена адміністративно-територіальна реформа жодна більшість на місцях нічого не зможе досягти. Причиною того є те, що бюджет формується не знизу до верху, а навпаки. До того ж, рада перебуває під тотальним контролем силових відомств: прокуратури, СБУ, міліції.

Саме зараз такі національні сили, як Свобода та інші подібні продержавницькі партії повинні пройти у парламент для того, щоби він оновився. Вже більше як 20 років незалежності, а в парламенті одні і ті ж обличчя, яких все влаштовує, які вже нічого не хочуть змінювати. Коли їх знову обрати, то вони вкотре піднімуться на небеса і забудуть про той народ, який їх обирав. А потрібно, щоби депутат, обраний у певному регіоні, дбав про нього. У разі його бездіяльності має бути реальний механізм відкликання.

Щодо Свободи, то я хочу наголосити, що основна наша ідея, з якою ми прийдемо у парламент є українство. Не заперечуючи інші народи, культури, мови – ми живемо в державі Україна, і вона повинна бути українською. І своїм завданням у парламенті ми бачимо необхідність розбудити і об’єднати ті сили і тих людей, які також є справжніми українцями, патріотами своєї держави. Свобода не є унікальною у своїй патріотичності і ідейності, але ми працюємо з 1991 року і ніколи не прислуговували нікому. Тому що у нас є чітка партійна дисципліна, будь-яка колаборація веде до публічного виключення з партії.

Закликаю, усіх свідомих громадян, зокрема тих – хто працює у виборчих комісіях – професійно виконуйте свою роботу, але чесно! Люди виберуть, кого виберуть – це їхнє право. Пам’ятайте! Проданий голос перетворює нас на рабів. Наші предки воювали за свободу і державу, а багато хто зараз готовий її по шматочках віддати за гнилу ковбасу чи посаду. Коли так робити, то і не треба нікого винити у наших бідах. Ми черговий раз доведемо, що знаємо і вміємо відстояти Україну державою – де ми будемо жити достойно, але жодні матеріальні цінності не замінять духовні.

Постарайтеся бути чесним, щоби з гідністю йти вперед і дивитись у майбутнє!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ