Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Поверхневе вирішення проблеми парковок у Львові призведе до повного колапсу руху транспорту

Львівська Міська Організація НРУ вимагає від міської влади Львова відповідних проектних пропозицій та громадських слухань щодо вирішення проблеми парковок у місті.

Львів має середньовічне планування  щільної забудови будинків, вузьких вулиць. Тому сучасні проблеми службового і приватного транспорту мають вирішуватися комплексно органом місцевої та державної влади.

Найбільшою проблемою на даний час у Львові є створення нових паркувальних місць для службового та приватного транспорту . Цю проблему теперішня мерія вже десять років обіцяла вирішити, але досі нічого не зроблено. Не збудовано жодного підземного паркінгу в зоні найбільшого скупчення транспорту біля старої частини Львова. Замість цього влада вдається до поверхневого вирішення цієї проблеми та, зокрема, встановлення платного в’їзду у центральну частину міста. На більшості вулиць встановлюється односторонній рух, а інша їх частина розбивається під паркування і стоянки, що є самоусуненням від вирішення проблеми паркування у нашому місті за її сутністю.

Народний Рух України заявляє, що таке поверхневе вирішення транспортних стоянок та парковок у Львові може призвести найближчим часом до повного колапсу руху транспорту не тільки у центральній її частині, але й на всій території міста. Тому вимагаємо від міської влади відповідних проектних пропозицій та громадських слухань щодо вирішення даної проблеми міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ