Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Про Панькевича

Сьогодні голова Львівської обласної ради Олег Панькевич склав свої повноваження і відмовився від цієї посади, адже за результатами парламентських виборів він став народним депутатом України.

До останнього Олег Ігорович тримав інтригу і не зізнавався, чи полишить він обласну раду. Підсумовуючи роботу Панькевича на цій посаді, справедливо буде сказати, що він, напевне, був одним з найкращих голів Львівської обласної ради. Звісно, це лише моя суб’єктивна думка, але дуже захотілося йому подякувати за те, що він завжди сприяв журналістам.

Звичайно, коли є бажання, то можна знайти причини для його критики, але сьогодні захотілося йому подякувати.

Щоразу коли журналісти звертали увагу на ті чи ті порушення, він робив багато, аби їх усунути. Особливо це стосувалося кворуму у сесійній залі. Він миттєво реагував на всі критичні зауваження і намагався навести лад, а інколи в зв’язку із цим навіть припиняв роботу сесії. Варто додати, що змусити депутатів дотримуватись дисципліни - це непросте завдання, адже голова облради щодо депутатів практично не має жодних санкцій. Та Олег Панькевич тримав дисципліну депутатського корпусу і йому це вдавалося.

Тому хочеться подякувати йому за роботу і побажати залишатися справедливим уже у статусі народного депутата.

Сподіваюся, що новобраний голова Петро Колодій продовжить ту лінію співпраці із журналістами, над якою стільки часу працював Олег Панькевич.

Фото: news2000.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ