Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Що об'єднує українських депутатів та ЛГБТ спільноту або Ще раз про зарплату

Якби футболіст львівських «Карпат» Михайло Кополовець був депутатом Верховної Ради, то в контексті останніх подій він би сказав: «Перед каждим прийняттям бюджету ми з колегами ходимо до церкви…. Перед каждим! Кому молитися?»

Всі вже, мабуть, чули про нові заробітні плати для наших доблесних слуг народу. Після останніх парламентських виборів в Україні депутати отримували 5 тисяч гривень. Ще пам'ятаєте, ми тоді ледве не роздерли Мустафу Найєма на британський прапор за фразу: «Я за такие деньги работать не буду и Вам не советую». Згодом, зарплату підняли до 16 тисяч гривень, а от днями конверти, в яких депутатам видають гроші, погладшали удвічі. З 1 листопада депутати отримуватимуть понад 36 тисяч гривень. Якщо цікава моя думка, то я б відправив ці конверти на шоу «Зважені та щасливі», бо, як кажуть поляки , «co zanadto, to nie zdrowo».

Але цікаво інше, як же ж їм вдалося так швидко і непомітно пропхати постанову про підвищення з/п? На це запитання змогла б відповісти будь-яка мама, в якої діти люблять покричати: «Не хооочуу…. Не бууууду». Як зробити так, щоб людина, яка не їсть цибулі, пакувала її  як  Янукович манелі, коли втікав з Межигір'я? Записуйте… Цибульку треба дрібненько  порізати, запхати її між двома шматками ароматної, рожевенької, шиночки і покласти це все на щойно спечений, ще тепленький  багет з Ашану. Вуаля, цибуля їстиметься як має бути.

Про цей прекрасний  метод знають і наші депутати. Але замість цибулі у них підвищення депутатської зарплати до майже 90 тисяч гривень (ні, це не опечатка, читайте далі), а замість шинки і багету – держбюджет на 2017 рік. Такий собі жук-ініціатор, запам'ятайте його ім'я -  Олексій Мукашаков (депутат, член бюджетного комітету) швидше за все, після чергового скандалу з дружиною стосовно його заробітної  плати і слів: «На холєру ти йшов в ту Верховну Раду за такі гроші?!», - гримнув пальцеподібними сосисками  по щойно встановленій системі «рада» і, окрім підняття мінімальної зарплати для населення, дописав ще й підняття мінімальної зарплати для депутатів. Все це насправді значно складніше, але суть від цього не змінюється.

Відтак, вже з першого числа наступного місяця спікер парламенту зароблятиме 43,5 тисячі гривень, його заступники по 40, а депутати по 36 тисяч. Але це ще не все, крім з/п, депутати будуть отримувати ще й компенсацію за проживання, канцтовари і роз'їзди. Це ще близько 30 тисяч, а також 23 тисячі на своїх помічників. Загалом 89 тисяч гривень. До слова мінімальну заробітну плату підняли аж на… 300 гривень. Ну, нарешті ми із вами здійснимо мрію автора реклами таблеток від діареї і врешті-решт «навчимо Європу бенкетувати». Прийняли цю постанову в першому читанні. Чому не було другого і третього, знає хіба чорт, який зламав собі ногу, коли намагався розібратися в цьому питанні.

Свої пропозиції із тим, за яке місце і де підвісити Мукашакова, надсилайте на електронну адресу: Jaksho_kulja_v_lob@to_kulja_v_lob.com.ua

P.S: На щастя для Мукашакова, Гройсман заявив, що не підтримає підвищення заробітної плати для депутатів.

Добре пропихати  вміють не лише українські політики, але й секс-меншини, говорячи простіше – геї та лесбійки. Але Ви не подумайте, нічого вульгарного тут немає. Минулого тижня представники ЛГБТ спільноти у Чернівцях хотіли презентувати нову стрічку про… кого, кого б ви думали? Правильно, про них самих. Не дуже скромно, Вам не здається?. У ній йдеться про те, як геї та лесбійки, під час подій на майдані відстоювали – як би це парадоксально не звучало – нашу із Вами гідність. Але поки що, головне слово тут – «хотіли». За кілька хвилин до прем’єри в приміщення, де зібралися кіномани, приїхали люди з шевронами «Правий сектор» і «Азов».

І навіть не маючи  при собі  ані Яроша, ані його візитівки, чоловікам вдалося зірвати показ. Безумовно, це дуже обурило ЛГБТешників. Бійці стверджували,  що це пропаганда гомосексуалізму, і вони б не хотіли, щоб їхні діти це побачили, а також запевнили, що ніяких геїв на майдані і в АТО ніколи не було. Однак геї і лесбійки виправдовувалися, що це ніяка не пропаганда, а просто художній фільм, і з чого ці гомофоби взагалі таке взяли ? До слова, цей витвір мистецтва називається «This is a gay propaganda». Дійсно, чого мужики визвірилися? З чого вони взяли, що це пропаганда? 

Дорогі наші нетрадиційно зорієнтовані люди! Ніхто нічого проти вас не має, просто ваші проблеми нам під час економічної, політичної кризи та війни в країні, м’яко кажучи, до того місця, яке погладшає в депутатів після чергової надбавки.

Володимир Мельник, радіо "Львівська хвиля".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ