Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Трамп проміняв «Міс Всесвіт» на Путіна?

Дональд Трамп завжди був особистістю ексцентричною і поводився як справжній розв'язний мільярдер. Живе в розкоші, купається в золоті, засновує і судить конкурси краси, купує шикарні автомобілі. І, звичайно, любить красивих жінок.

Причому, судячи з усього, любить навіть занадто сильно. Тільки офіційних дружин у нього було три, а вже неофіційних то і не порахуєш. Але цього року щось пішло не так… Президент не приїхав на цьогорічний конкурс «Міс Всесвіт». А можливо, це Путін так на нього повпливав?

Трамп провів телефонні переговори із Путіним. Відбулось це у п’ятницю. Прес-секретар Сполучених Штатів Шон Спайсер заявив, що США зацікавлені у співпраці з Росією щодо боротьби із тероризмом і врегулювання конфлікту в Сирії. Також він сказав, що попри годинну розмову Трамп ще досі не прийняв жодних рішень як стосовно співпраці, так і стосовно санкцій проти Росії:«Ми ще не прийняли жодних рішень щодо санкцій. Президент продовжить переговори, і наша команда буде підтримувати відносини з Росією і російськими чиновниками». Але жодного рішення прийнято не було. На тому, що ніхто ні до чого не домовився, прес-секретар наголосив двічі. Тобто вони аж два рази ні про що не домовились. Чи то мовний бар’єр, чи то гроші на побілці закінчились, не знає ніхто.

Я припускаю, що вся справа у тому, що Путін не знає англійської, а Трамп – російської. Тому вони впродовж години бекали і мекали один одному в слухавку. Знаю, ви зараз скажете, що у них є перекладачі. І справді, вони є, але я нагадую, що це був вечір п’ятниці, і всім перекладачам вже на той момент були до ‘лямпочки’ і Трампи, і Путіни та їхні проблеми. Якщо ж говорити відверто, то я сподіваюсь, що до людини, котра визнає у цьому світі лише себе і тільки «русскій язик», будуть і ставитися відповідно. Зокрема і Дональд Трамп. 

Ну, а тепер до події, яку Трамп проігнорував.

Паризька студентка Іріс Міттенер перемогла у конкурсі «Міс Всесвіт». Таким чином, вона стала першою європейкою, яка здобула цей титул більш ніж за десятиліття.

"Я дуже здивувалася, коли перемогла, я почувалася благословенною", - сказала Міттенер після перемоги. Вона обійшла 85 своїх суперниць. Зокрема і нашу українку, 19-річну Олену Сподинюк. Ось вона, до речі, на фото

24-річна «Міс Всесвіт» вивчає стоматологію. А я знав, що зубні феї існують. Нагадаю, це був 65 конкурс «Міс Всесвіт». І якщо 64 попередні переможиці казали, що вони за допомогою своєї краси будуть робити цей світ кращим: нагодують всіх голодних, допоможуть усім нужденним і, взагалі, після їхньої перемоги настане мир у всьому світі, то Іріс має більш реальні цілі. Модель буде займатися пропагуванням зубної гігієни. Погодьтесь, змусити людей використовувати зубну нитку значно легше, ніж нагодувати мільярд людей чи, наприклад, вбити Путіна – це я про мир на Землі.

Друге місце посіла Ракель Пеліссьє із Гаїті, на фото вона одягає корону Іріс

третє - Андреа Товар із Колумбії.

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля”

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ