Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Трамп запроваджує українські політичні традиції в США

Менш як за десять днів до інавгурації новообраного президента США виявилося, що у Трампа значно більше спільного із колишніми та й зрештою теперішнім президентом України, аніж з колишніми президентами США. Усі вони здійснюють вчинки, які змушують нас із вами час від часу їх ненавидіти, кидати в них камінням і плювати на їхню символіку.

Кожен український президент, який себе поважає, знає, що найважливіше в житті це не робота, а родина. І для того, щоб бути і добрим сім’янином, і добрим політиком, потрібно ці речі об’єднати. Таку турботу про родину в політиці обізвали прекрасним словом «кумівство». Дональд Трамп запропонував своєму зятеві Джареду Кушнеру посаду одного зі старших радників у Білому домі. 35-річний Кушнер брав активну участь у виборчій кампанії пана Трампа.

На новій посаді він займатиметься питаннями як внутрішньої, так і зовнішньої політики. Як і Трамп, його зять мав бізнес на ринку нерухомості в Нью-Йорку. Він успадкував свою девелоперську імперію від батька, Чарльза Кушнера. Також у зятя з тестем ще й спільне те, що вони обоє не мають досвіду у сфері державного управління. Складно собі уявити, як би двоє сантехніків керували салоном краси. Але в політиці, очевидно, досвід не має значення, проте важливо мати гарну зачіску, цицькату дружину і кілограм тоналки на обличчі.

Сьогодні мало не всі демократи США просять Трампа передумати і призначити когось іншого на посаду радника, бо це суперечить закону про кумівство у Білому домі. Кажуть, зять не зможе приймати адекватні рішення, бо буде зацікавлений у просуванні свого власного бізнесу. Джаред Кушнер відразу ж заявив, що то все брехня, і він готовий навіть продати всі свої бізнеси, тільки б Америка стала знову великою (це політичне гасло Дональда Трампа під час передвиборчої кампанії). А знаєте кому він хоче своє добро продати? Братові!! Я не Шерлок Холмс і навіть не доктор Ватсон, але, як на мене, то після завершення своєї політичної кар`єри Джаред зможе прийти до брата і викупити назад свій бізнес, саме тому, продасть зять Трампа бізнес чи ні, це чорт забирай нічого не змінює. Подейкують, що цю схему родина новообраного президента США запозичила в найвідомішого українського «підтримувача» страусів. Якщо б ми були в театрі, то зараз ви б побачили завісу.

Ну і до іншого прекрасного заняття, яким люблять займатися «цинічні бандери», «кравасісі», «папєрєднікі» і Трамп – ляпати щось таке, що потім не простять і за цілий тиждень. Такого скандалу Американська політика не знала з часів президента Клінтона і Моніки Левінскі

Американська актриса Меріл Стріп на церемонії "Золотого глобусу" виголосила промову, в якій йшлося про людину, що своїм прикладом пропагує в суспільстві приниження інших та насильство.

Зірка не назвала імені та прізвища цієї особи, але у ній, без жодних сумнівів, упізнано Дональда Трампа. Новообраний президент США вже встиг прокоментувати промову Стріп.

Про це пише "US Magazine".

Меріл Стріп стала лауреаткою почесної відзнаки імені Сесіла Б. ДеМілля. Нагороду від Голлівудської асоціації іноземної преси зірці вручили під час церемонії "Золотого глобусу".

Свою промову Стріп присвятила "перфоменсу", який вразив її в саме серце. Йшлося про випадок, коли Дональд Трамп буцімто публічно перекривляв репортера, чия рука деформована через артрогрипоз.Як на мене, то це звинувачення беззмістовне, оскільки це традиційна природна міміка і жестикуляція Трампа. Він завжди її використовує, коли показує когось, хто йому не подобається. І це не має жодного відношення до хвороби репортера. До речі, саме так відповів і сам Трамп у своєму Твіттері.

"Цього року був один перфоменс, котрий мене ошелешив. Він загнав гачок мені в серце. Не тому, що він був хороший. У ньому не було нічого хорошого. Але він був ефективний та зробив своє діло. Він змусив реготати та шкіритися аудиторію, для якої призначався", - сказала в своїй промові Стріп.

"Це був момент, коли людина, яка претендувала на те, щоб сісти на одне з найповажніших крісел у нашій країні, перекривляла репортера-інваліда, того, за кого була вища за привілеями, владою та можливостях дати відсіч. Коли я це побачила, то це розбило мені серце. Я досі не можу викинути це з голови, бо то був не фільм. То було в реальному житті", - поділилася вона.

Як вважає кінозірка, йдеться про "інстинкт приниження інших", який пронизує життя кожного, коли модель подібного ставлення подається з публічної платформи.

"…Бо в такий спосіб ніби дається дозвіл іншим людям чинити так само. Неповага заохочує неповагу. Насильство підбурює до насильства. Коли людина, наділена владою, використовує її для цькування інших, зазнаємо поразки ми всі", - зазначила актриса.

Ось повне відео її промови:А знаєте, що сказав Трамп про акторку, яка 19 разів була номінована на Оскар після цієї промови?

Меріл Стріп – однай із найбільш переоцінених акторок Голівуду. Вона зовсім мене не знає, тим не менше, вона напала на мене вчора на церемонії вручення Золотого глобусу.

Від щирого серця хочу побажати панові Дональду Трампу: - Астанавитесь!!

Бо якщо він цього не зробить, то цілком ймовірно, що на свою інавгурацію він приїде як Юлія Володимирівна на майдан: в колясці і на лабутенах.

Володимир Мельник, ведучий радіо ”Львівська Хвиля

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ