Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вони снідають з Трампом та отримують почесні ордени – хто вони, українські «герої»?

Такої кількості героїв, як сьогодні світ не знав ще з часів спартанців чи навіть Олександра Македонського, а може й Вікінгів. І що дуже «приємно» — усі вони родом з України. Сьогодні піде мова про українських політиків, які вхопили Бога за бороду, принаймні, вони так думають.

Почнемо з найочікуванішої події січня, а для когось, можливо, й року — Інавгурація Дональда Трампа. Переважно до приходу Нового року цілий світ запускає зворотній відлік  і відраховує дні, потім години і секунди до приходу цього свята, а свято, яке звати Дональд, запустило відлік до приходу себе на пост президента США. Республіканець почав рахувати дні на своїй сторінці в Facebook.

Подія буде суперпомпезною і триватиме  декілька днів. На неї меценати, громадяни США та сам Трамп в сукупності витратять майже 100 мільйонів зелених. Найбільші урочистості заплановані на 21 січня. Зокрема, серед найпафосніших подій буде так званий  «молитовний сніданок» для людей, як наприклад,  Нео з фільму «Матриця», тобто для обраних.

В інавгурації нового президента не візьме участі більше половини американців включно з суперавторитетними акторами, співаками і співачками, такими, як Мадонна чи Меріл Стріп, проте, туди поїде сила- силенна українських депутатів, здебільшого на молитовний сніданок. Зголодніли, напевно, бідненькі, ну, або вирішили вчергове за нас із вами свічку посавити і помолитися. Найцікавіше те, що на цей сніданок продавалися запрошення, але багато політиків кажуть, що то їх сам Трамп запросив. Шокін, Вілкул, Саакашвілі, Юля Володимирівна, Береза, Льовочкін, Новинський – знайомтесь, це «Best friends» Дональда Трампа. Сотні політиків світового рівня, зокрема представники Європарламенту запрошень не отримали, а наші «герої», там любі і почесні гості. Як на мене, то це смішно.  Зрозуміло, чому туди поїхав Порошенко, зрозуміло, з якою метою на інавгурацію поїхав Саакашвілі…. але Береза?

Я вже собі уявляю, як бодігарди Трампа говорять йому в мікрофон у вусі: «Пане Трампе, Береза дав добро, можете ставати президентом».

Найдорожчі запрошення йшли з молотка за 1 мільйон доларів, найдешевші за 25 тисяч. Кілька десятків наших політиків поснідають за гроші, за які пів- України могло б безбідно жити кілька місяців. Хоча, можливо, я просто заздрю, і, справді, добре, що Україна буде представлена значною кількістю політиків на цій помпезній події.

Продовжуємо говорити про обраних. За кілька років, обраним українцям подарували більше 2 тисяч нагородних стволів.

Інформаційна довідка:

«Зброєю нагороджують виключно за особисті заслуги людини перед батьківщиною, за сумлінну службу, особливі заслуги в боротьбі зі злочинністю, захисті конституційних прав та свобод людини, за заслуги у забезпеченні обороноздатності України".

У мене не виникає запитання, чому наших хлопців, які повертаються зі Сходу, нагороджують зброєю. Немає запитань і до майданівців, які, ризикуючи життям,  відстоювали нашу незалежність, спільні цінності, немає запитань і до працівників СБУ, МВС…. Хоча, може, і є, але не до всіх. Але поясніть мені, будь ласка, за які такі заслуги Гонтарєвій дали пістолет? За стабільний курс гривні? За економічну стабільність? Хоча, може, це натяк такий був: ось Вам, пані Валеріє, пістолет, щоб ми руки не бруднили. Але, як бачимо, Гонтарєва натяку не зрозуміла.

А Ігор Гринів? То смішний такий, повненький трохи депутат, очолює БПП замість Порошенка. На Україну напала орда пампухів, яку Ігор Гринів успішно поборов сам? Ну, то нагородіть  і мене, бо я такий самий, як Гринів-борець, хоча і  бідний і я не товаришую з Порошенком.

В списку «героїв» України є і Пашинський і Ложкін і Гройсман і Кубів і ще ціла низка «захисників вітчизни». Якщо ці люди герої, то перепрошую, але зупиніть Землю, я на наступній виходжу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ