Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВИБОРИ ЯК КОНТРОЛЬНИЙ ПОСТРІЛ У ГОЛОВУ ...."БАНДІ ЯНУКОВИЧА"

Позачергові вибори стартували. Такі вибори вперше в Україні. Під час неоголошеної війни, після сотень жертовних подвигів та сотень зрад, після тисяч поранень та знущань з громадян Української Держави. Держава вижила.

Але для повної перемоги надзлочинним угрупованням Януковича, яке за допомогою російських грошей та російських спецслужб захопило владу в Україні, потрібна перемога українських сил на виборах до Верховної Ради. Тому вкрай важливим сьогодніє повне усунення депутатів та чиновників Партії регіонів, Компартії та її сателітів від влади, впливів, ресурсів та медіа Української Держави. Адже вони стоять на заваді здійсненню реформ,євроінтеграції та боротьбі із сепаратизмом. Вони не дадуть нам побудувати європейську Україну. Тому миповиннірозчавити "п'яту колону" російського агресора в Україні.

Жоден перевертень із Партії регіонів та КПУ немає пройти у Верховну Раду ні за списками, ні по мажоритарних округах. Я вірю, що після Майдану та АТО жодна гречка багатіям із ПР вже не допоможе. Тому, вочевидь, що олігархи колишніх регіонів ховатимуться у списках Радикальної партії Ляшка чи партії "УДАР", багато їх буде в мегапартії Петра Порошенка.

Вимагаймо від партій мужності та прозорості, розуму "не спасати збитих регіональних льотчиків".

Не дамо Ахметовим, Фірташам, Льовочкінам знову керувати країною!

Давайте підтримаємо на мажоритарних виборах героїв Майдану та АТО, сотників, офіцерів, добровольців, тих, хто кров'ю своєю доказав, що він за Україну.

МИ ЗМІНИМО ЦЮ КРАЇНУ. МИ ДОКАЖЕМО ТЕ, ЩО КРОВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ НЕ ПРОЛИТА ДАРЕМНО! МИ ПІДТРИМАЄМО ТИХ, ХТО ДІЛОМ ДОКАЗАВ СВОЮ ВІДДАНІСТЬ НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ