Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Як Олег Ляшко піддурив Василя Куйбіду

Вибори - як шоу, вибори - як кіно. Герої, про яких піде мова, - це не ті справжні, що в АТО, а ті псевдогерої-кандидати, що масово знімаються у військовій формі, зі зброєю, на танку, на коні, на блокпості чи з вилами. І в цьому виборчому спектаклі є маса обдарованих акторів, але справжній і радикальний - тільки один.

Унікальні творчі здібності Олега Ляшка виховувала чотири роки не тільки виправна колонія нестрогого режиму, але «тяжка праця» помічника народного депутата та робота головного редактора і єдиного працівника бульварної газети «СВОБОДА», яка запам’яталася у 2000-2002 роках у вузьких політичних колах Києва «буйними наїздами» одних бізнесменів на інших шляхом чорного піару. 

Талант не залишився не поміченим, і в перспективного діяча повірили,зокрема, повірили в адміністрації самого Президента, зробивши його одним із «пробних лотів» виборчої кампанії 2012 року, коли Олег Ляшко зумів набрати приблизно 1,5 відсотка виборчих симпатій.

Майдан та Революція Гідності створили нові теплі умови для сприйняття радикального популізму та безпардонного скандалізму – тому Олег Ляшко нині «на коні», на танку, в уніформі та з вилами захоплює уяву виборців, що насправді хочуть змін в державі. І він обіцяє їм покінчити із олігархами та сепаратистами, увійти в НАТО та ЄС, «забрати все у всіх і віддати все всім». І це все в стилі «раннього Януковича» - без оглядки на реальний стан справ, законодавство чи фінансові можливості. Він навіть наїхав на самого Путіна, забравши народні симпатії та лаври у екс-міністра МЗС Дещиці, взявши ПТХ за гасло кампанії. Сміливець, адже знає, що Путін на це не відреагує, щоб не робити нашому «герою» додаткової реклами.

Унікальні творчі здібності та практика політичної еквілібристики привела Олега Ляшка до виборчого союзу із Народним Рухом України. Колись потужна та популярна на Заході політична сила, сповзаючи на «маргінес», як потопельник за соломинку, вчепилася за гриву «молодого лева» з надією виплисти на поверхню політичного коловороту позачергової парламентської кампанії. Заступник голови Руху, п.Заяць попав у прохідне місце у списку Радикальної партії, а чотирьох інших видних партійців (Корнат, Веремчук, Куйбіда) Радикальна Партія Олега Ляшка повинна була підтримати по мажоритарних округах. В результаті невдалих «шлюбних танців» бідного, але гонорового хлопця Василя Куйбіду залишили біля розбитого корита.

24 вересня, в останній день подання кандидатів по мажоритарних округах, стало відомо, що Радикальна партія замість голови РУХу, колишнього мера Львова і міністра, професора Василя Куйбіди по 121 виборчому округу висуває Ігоря Куруса. Шкандаль!!!

Говорили, журналісти та експерти, що фігура Олега Ляшка не є самостійною, і на неї переконливо впливають власники основного акційного пакету Радикальної партії, вони же власники телеканалів, що розкручували нашого телегероя, вони же Фірташ та Льовочкін, які зовсім не ті «олігархи», з якими Олега Ляшко бореться, літаючи «чартерними рейсами» по місцях «бойових зіткнень».

Не зміг Олег Ляшко дотримати слова у простій нібито справі, пообіцявши РУХу свою підтримку. Схоже, як тільки «хазяї» на нього гримнули, він слово забрав. І всі його потенційні виборці повинні повірити, що коли Радикальна партія прийде у парламент, а вона туди попаде числом не менше як 30 депутатів, що Олег Ляшко буде виконувати свої ультрарадикальні обіцянки і не буде лобіювати бізнесові інтереси своїх господарів???

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ