Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЯКЩО ПОРОШЕНКО ЗДАСТЬ УКРАЇНУ ПУТІНУ В МІНСЬКУ, ТО З ТРІСКОМ ПРОГРАЄ ВИБОРИ

26 серпня у Мінську нашого Президента Петра Порошенка очікують нелегкі переговори із Президентом-агресором із Росії Володимиром Путіним та представниками ЄС, зокрема від канцлера ФРН Ангели Меркель. При цьому Ангели Меркель ще той "ангел", виступає в ролі "адвоката Диявола", тому виконує подвійне завдання.

З одного боку, в інтересах німецького капіталу якомога швидше вирішити українсько-російську кризу, оскільки від міжнародних санкцій проти Росії втрачає оберти німецька економіка. Тому фрау канцлер , нібито у миротворчих цілях за дорученням від ЄС буде давити на українського Президента, щоб скоріше заморозити війну проти Луганди.

З другого погляду, треба виручати (поразка на Сході України) "друга Путіна", з яким у неї близькі та дружні стосунки. Не забуваймо,що Путін був на розвідроботі в Східній Німеччині, коли та була ще НДР, а кожен шостий східний німець був завербований політичною поліцією "Штазі". Отож, не виключено, що Володимир Володимирович має доступ до архіву агентів Штазі чи КГБ СРСР у Німеччині. Знаючи методи роботи полковника Путіна(на прикладі Януковича), можна запідозрити, що у ВВП є на "ангела" компромат.

Позиція Путіна на переговорах зрозуміла: Україна не йде в НАТО та ЄС, федералізація та русифікація Новоросії взамін на новий газовий договір та "подачки" із ЄС у вигляді аж 500 млн євро. Умови для тих, "що на колінах".

Тиск на Порошенка підсилений ще тою ситуацією, що США мають новий клопіт в Іраку. Новоутворена ісламська держава у формі Халіфату поставила під сумнів всю десятирічну американську політику щодо Іраку і витрати на цю війну, а це десь більше як 50 млрд. дол., за які американські виборці ще спитають Обаму та його адміністрацію. Невдача ж в Іраку стане для Барака Обами катастрофою для міжнародного та внутрішнього іміджу. Тому США тимчасово відвернули свою увагу від українських подій.

Отож, наш Президент сьогодні у Мінську постане перед нелегким вибором. Будемо надіятися, що він його зробить в інтересах української держави. Бо якщо ні, то його не зрозуміє піднесений після успіхів на Сході український народ, українське військо, добровольчі батальйони та учасники Майдану.

Юлія Тимошенко та БЮТ, як найбільші опоненти чинного Президента, чекають на помилки Порошенка, щоб при нагоді виграти вибори і очолити країну, здобувши посаду Прем'єр-міністра, що є повноправною владою за Конституцією 2004 року. Здача українських інтересів у Мінську загрожує уже немирним, а озброєним Майданом і достроковою відставкою Порошенка.

Ми все ж таки віримо, що Петро Олексійович Порошенко знає, що робить, і розуміє наслідки своїх дій і для майбутнього Держави, і, власне, свого найближчого політичного та історичного майбутнього. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ