Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЗАЛІЗНА ЛЕДІ Й СЕПАРАТИСТИ!

Оприлюднено план мирного врегулювання Президента! Назвав би його голосом волаючого в пустелі. Маю великі сумніви щодо його реалізації. Ба більше - тепер, коли фактично активна фаза АТО має шанс на успіх, думаю, що цей план швидше вигідний для сепаратистів - оскільки надасть їм можливість не покинути територію військових дій, а швидше передислокуватися, поповнити резерви, мобілізувати нових добровольців і знову розпочати війну, що приведе до нових жертв з української сторони!

Однак мої судження в цій частині чисто інтуїтивні - я не вважаю себе військовим фахівцем і не маю достатньої інформації! Зрештою, якщо є шанс на врятування життів українських хлопців - ним варто скористатися!

Думаю, що й компромісні статті, які стосуються майбутнього устрою Донбасу - лише консервують проблему відносин Донбас-центр, а не вирішують її на користь України, що консервує джерело напруги в майбутньому - приклад Крим.

При цьому на згадку приходить досвід розв'язання подібної проблеми у Великій Британії Маргарет Тетчер! Війна з ІРА була не менш жорстокою аніж з ДНР!!! Гинули люди, терор був суцільним! Її, Течер, намагалися навіть знищити, організувавши вибух перед з'їздом партії. Наступали й шахтарі, об'єднані лівими профспілками. Аргентина намагалася відвоювати Фолклендські острови. Ситуація майже патова!

Багато соратників по партії просили, аби вона вступила у переговори та поступилася. Вона цього не зробила!!! Вона була впевненою у своїй правоті і в тому. що діє на користь своєї нації! Вона перемогла й ціною величезних випробувань повернула Англію на шлях процвітання! Вона запропонувала й реалізувала для Британії життя по-новому, не оглядаючись на скигління вчорашніх банкрутів!!! Вона тому й стала улюбленицею британців, а Британія великою нацією!!! Гарний приклад для Президента-миротворця!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ