Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Замах на будинок Андрія Садового.Теракт, дешевий піар чи просто заміна вікон...

Міський голова Львова - людина європейська, публічна, не їздить в броньованому авто, ходить містом без особистої охорони, навіть деколи катається на велосипеді. Відстежити його місце перебування дуже просто.

Відтак, абсолютно дивним і незрозумілим видається пересічному львів’янину факт невдалого удару з гранатомета по будинку Андрія Івановича, який  настільки "вдало"  був виконаний, що завдав мінімальної шкоди самій споруді, але сколихнув громадськість міста. Громадськість, яка нестямно любить свого міського голову, адже вдруге поспіль за нього голосує. Мені, як і багатьом моїм знайомим, видаються доречними такі версії того, що сталося.

ВЕРСІЯ ПЕРША. Теракт промосковських терористів супроти міського голови міста Львова. Якщо вважати виконавців "тупими дебілами", які вперше в руки взяли вибухівку чи то гранату (не знаю подробиць, це до слідства), і не зуміли відмоніторити того факту, що в будинку нікого не було і бути не могло, то це теракт якихось невдах -терористів. Значить у Путіна закінчилися фахові кадри і це не може не тішити.

ВЕРСІЯ ДРУГА. Піар Садового і Самопомочі. Скоро вибори до Верховної Ради. У партії Андрія Садового рейтинг близько 1 відсотка, що не гарантує перспективи перемоги.  Треба щось робити! Всі ми пам’ятаємо про відомий замах на полковника міліції, слідчого в "справі усиновлення дітей",  покійного Пилипчука. Вічна йому пам'ять, але після того нападу він став депутатом Верховної Ради. Правда куля  загадково попала чомусь саме в "дупу", але це не завадило стати депутатом. Оскільки у партії "Самопоміч" аж вісім членів, і всі вони переживають за партійні справи, то вважаю, що у них є мотивація для підняття рейтингу.

ВЕРСІЯ ТРЕТЯ. Змова будівельників. Оскільки нещодавно Львівська міська рада виділила значні кошти на заміну вікон у будинку Садового, проти якого було здійснено теракт, то в мене виникла  основна робоча версія, яку готовий запропонувати слідству. Будівельники напартачили, встановивши браковані вікна. З часом злочинне недбальство було викрито.  Використовуючи політичну ситуацію, вони організували замах, щоб чужим коштом виправити свою халтуру.

Хай там як, але цей прикрий для будинку інцидент став Андрію Садовому непоганим інформаційним приводом для згадування у ЗМІ і  викликав живе співчуття та солідарність місцян. Ми з вами, Андрію Івановичу!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ