Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЖИТТЯ ПО-НОВОМУ... СКАСОВУЄТЬСЯ?

Отож - життя по-новому в найближчому майбутньому для більшості громадян України... відміняється!!! Так визначила діюча Верховна Рада не встановивши нового виборчого закону з відкритими списками!

Таким чином усі мільйонні мітинги Євромайдану та численні жертви з вимогою перезавантаження влади - усе це було для того ... аби нічого не змінювати!

Аби біля керма "оновленої" держави знову крутилися усі оті шуфричі, чечетови, голуби та симоненки? Аби змінилися контролери схем, а не ліквідовані самі схеми!

Бо ж пропорційна система з закритими списками та мажоритарна система є найбільш корумпованою виборчою системою - яка приведе до влади таких же політиків!!!

Цікаво, що народ, який змів у кривавій боротьбі диктатора виявився заручником оточення, яке обслуговувало його волю в парламенті!

Щвиденько перейменувавшись у різні депутатські групи та об'єднання вони не перестали бути представниками волі поваленого диктатора! Дослухатися до них - однаково що продовжувати слухати Януковича!

У ситуації, яка склалася своє слово має сказати Президент - як загальнонаціональний лідер приведений до влади Майданом!!!

Він може й повинен зупинити спроби реваншу недобитків авторитарного режиму, які засіли в парламенті й планують тиху контрреволюцію!

Спираючись на свій законний авторитет він повинен видати Указ про проведення виборів на пропорцйній основі з регіональними списками!!! Це єдиний шанс законно й мирно провести і люстрацію й перезавантаження влади!!!

В противному випадку треба знову кликати сотника Парасюка!!!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ