Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Знаю, що багато скептиків не вірили у перемогу «Свободи», у її майбутнє

Мовляв, успіх на місцевих виборах є перемогою тимчасовою та нетривалою. Все покаже час та щоденна робота. Саме діяльність нашої нової, молодої, подекуди недосвідченої команди продемонстрували Україні наше справжнє обличчя. А поставлені нами далекосяжні політичні цілі – бачення майбутнього нашої з Вами держави.

Ми не послуговувались популізмом та необґрунтованими економічними гаслами. Ми всюди проголошували нашу основну мету – побудова української України, де українською буде мова, влада і майбутнє. Я, в свою чергу, всюди наголошував, що Україна до того ж потребує негайного проведення адміністративно-територіальної реформи. А саме, перерозподіл коштів на користь місцевих громад, збільшення повноважень та відповідальності місцевих депутатів у співвідношенні до виконавчої влади. Це давно наболілі проблеми, які потребують термінового вирішення. І це розуміє наша, а тепер я переконаний, що і Ваша політична сила.

Тішить і те, що нас перестали сприймати як маргінальну кишенькову партійку зварйованих западенців. Наші цілі виявились зрозумілими і близькими людям по всій Україні, навіть не дивлячись на шалений адміністративний та інформаційний тиск.

Ми обіцяємо не зрадити Ваш голос. Створити в парламенті сильний кулак боротьби проти існуючого режиму. Добитися, поставлених нами першочергових та перспективних завдань. Ми захистимо нашу мову, змінимо філософію влади, укріпимо нашу державу та збудуємо наше майбутнє.

Щиро дякую, за виявлену Вами підтримку і допомогу!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ