Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

10-12 червня у Львові пройде чемпіонат Заходу з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу

У Львові визначать найкращих спеціалістів з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу. Спілка перукарів Львівщини та Спілка перукарів України організовують відбірковий тур чемпіонату України. Захід відбудеться за підтримки Львівської міської ради.

10-12 червня у Львові пройде відбірковий тур чемпіонату України - чемпіонат Заходу. Змагання пройдуть в номінаціях з перукарського мистецтва, з нігтьової естетики та макіяжу. Учасників, які отримають призові місця, буде нагороджено кубками, дипломами, медалями і цінними призами.

Призовий фонд чемпіонату становить $12 000. Призи у вигляді цінних подарунків, сертифікатів на придбання продукції розподіляються між переможцями залежно від складності номінацій і зайнятого призового місця.

Cуддями чемпіонату є провідні майстри-експерти міжнародного класу Спілки перукарів України з різних регіонів України.

У кожній номінації передбачено три призових місця з урахуванням розділення категорій.

Під час чемпіонату будуть проводитись майстер-класи, авторські програми для перукарів, спеціалізовані семінари для майстрів візажу та нігтьової естетики.

Довідка.

Спілка перукарів України - громадська організація. Заснована в 1997 році радою представників із 15 областей України З 1998 року є членом авторитетної Міжнародної конфедерації перукарів (ОМС).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ