Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Основні ремонтні роботи у Львівському цирку вже завершені

Основні ремонтні роботи у Львівському цирку вже завершені. Прогорілий купол «зашитий», встановлено тоновані зовнішні вікна, – повідомив Гал-інфо комерційний директор Львівського державного цирку Роман Здреник.

За його словами, чимало робіт провели і всередині приміщення: посилили силові конструкції, повністю замінили понад 20 метрів ізоляції, яка постраждала внаслідок пожежі, підшили внутрішню частину купола, встановили кабелі та систему пожежогасіння. Крім того, триває реконструкція манежу, який застилають каучуковим покриттям. Відтепер Львівський цирк зможе показувати номери із кіньми, чого не було раніше. «Ніяких затримок не спостерігається – ні у роботі, ні у фінансуванні», – наголосив Роман Здреник.

Він також розповів, що крісла у глядацькому залі встановлюють за новою технологією. «У Львівському цирку буде ноу-хау – вперше в Україні глядачі матимуть кольорові квитки під колір секторів. Це зроблено для полегшення орієнтування у глядацькому залі».

Загалом на ремонт цирку виділено понад 8 млн грн.

« Ці кошти надійшли безпосередньо від Міністерства культури України. Також допомогло Міністерство надзвичайних ситуацій», – повідомив комерційний директор цирку.

«На жаль, меценатів у Львові нема. Під час благодійного концерту ми зібрали близько 50 тис. грн – це копійки», – заявив Роман Здреник.

Також він додав, що відкриття цирку заплановано на березень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ