Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові не можуть знайти гроші на зарплату вчителя та лікарям

Постійна комісія фінансів та планування бюджету Львівської міської ради, попередньо розглянувши проект бюджету, вирішила, що не заперечує проти розгляду проекту ухвали «Про міський бюджет Львова на 2012 рік на черговому пленарному засіданні та пропонує внести свої доповнення. Про це повідомив голова комісії Яромир Самагальський

Зокрема, депутати пропонують збільшити видатки на фінансову підтримку спортивних споруд в сумі 400 тис. грн, на виконання депутатських повноважень в сумі 450 тис грн.

За словами Самагальського, основна маса цих коштів піде на догляд за одинокими людьми.

Також депутати пропонують збільшити видатки на книговидавництво в сумі 100 тис грн, проведення загальноміських референдумів – в сумі 500 тис грн, також депутати пропонують передати 9 млн грн із житлово-комунального господарства, а саме районних адміністрацій, в резервний фонд міста.

Також депутати пропонують зменшити видатки «адміністрація міського голови» на промоцію міста в сумі 650 тис грн. Та програми розвитку інвестиційної діяльності в сумі 300 тис грн. Також Яромир Самагальський зазначив, що на сьогодні складається недофінансування бюджету 2012 року на 106 млн грн в основному на заклади охорони здоров’я, спорту, освіти, культури. За його словами, кошти на зарплату на2 останні місяці працівникам цих галузей не вистачить.

«Гроші в бюджет закладені лише до виборів. Влада руками місцевого самоврядування хоче провести скорочення цих закладів, - зазначив депутат

Він також запропонував вимагати від уряду переглянути бюджет на 2012 рік

«Ми будемо намагатися вижити і втриматися на якомусь рівні», – зазначив голова комісії фінансів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ