Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові співатимуть романси Квітки Цісик

Міжнародний Конкурс виконавців українського романсу ім. Квітки Цісик відбудеться у Львові 25 березня, повідомили організатори.

Засновником і організатором Конкурсу є Українська Американська Координаційна Рада (США),ArtEmesEntertainmentProduction (США) та«Громадська організація “Незабутня Квітка»

СпіворганізаторКонкурсу : Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка».

Конкурс проводиться зафінансової та організаційної підтримки меценатів та спонсорів.

До участі у Конкурсі запрошуються виконавці українського романсу -солісти-вокалісти. Конкурсанти готують двавокальні твори у супроводі інструментальної музики або фонограми (-) – виключно україномовні: один – обов'язковий твір з творчого доробку Квітки Цісик; другий – довільнийтвір (український романс).

Вік учасників -від 15до 35 років на день проведення Конкурсу.

Довідка:

Виступи у супроводі вокально-інструментальних ансамблів та електромузичних інструментів(типуROLAND, CASIO та інші) допускаються за певних технічних умов (по домовленості з оргкомітетом).

Проїзд учасниківдо м. Львова і в зворотній бік здійснюється зарахунок конкурсантів. Витрати, пов'язані з перебуванням у Львовіздійснюються зарахунок організаторів конкурсу, а саме: проживання та харчування (лише сніданок), зустріч та екскурсії.

Оцінювання виступів конкурсантів та визначення переможців Конкурсу здійснює Журі.

Перший етап – дистанційний. Проходитьу форматі прослуховування музики (відбір кращих виконавців на підставі записів у audio форматі на носіях CDDVD, надісланих учасниками фестивалю разом іззаповненою заявкою про участь).Термін проведення – 25 березня 2012року

Другий етап – відбірковий. Проходить у форматіконкурсу на краще виконання у містіЛьвові. Термін проведення -1-4 квітня 2012 року.

Третій етап – фінальний. Проходить у форматігала-концерту за участю переможців другого, відбіркового етапу та гостей.Термін проведення 1-4 квітня 2012 року.

Оргкомітет Конкурсу залишає за собою всі права на трансляцію по радіо та телебаченню конкурсних прослуховувань та заключних концертів, їх аудіо-та відеозапис, а також розповсюдження цих матеріалів без виплати гонорару учасникам.

У випадку виникнення суперечок при тлумаченні умов Конкурсу єдиним правильним текстом є український.

Заявки на участь у Конкурсі приймаються до 20 березня2012року.

Дата надходження заявки визначається за першим поштовим штемпелем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ