Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Партія Кличка погрожує Садовому відставкою

Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» у Львівській міській раді заявила, що у разі, якщо не буде знайдено порозуміння між міським головою та депутатським корпусом, вона залишає за собою право ініціювати відставку мера. Про це йдеться в заяві, виголошеній сьогодні, 16 лютого, під час сесії Львівської міської ради.

«Шановний Андрій Іванович, шановні колеги депутати.

Останнім часом протистояння депутатського корпусу і міського голови стало публічним і небезпечним. Прикро, що замість того, аби вирішувати транспортну проблему, прогалини в бюджетній сфері, наслідки тяжких погодних умов та інше, громада змушена спостерігати як влада у Львові не працює, а шукає винних.

Фракція «УДАР» наголошує на необхідності проведення конструктивного діалогу. Громада повинна бачити єдність і відчувати політику конструктивної співпраці усіх, хто знаходиться в стінах міської ради. Тільки разом ми можемо протистояти викликам сьогодення.

Якщо в найближчий час не буде знайдене взаємопорузуміння і розпочата спільна робота, наша фракція залишає за собою право ініціювати питання про дострокове припинення повноважень міського голови та дочасних виборів до Львівської міської ради.

Якщо ми не знайдемо сил об’єднатися Україні ми не потрібні», – йдеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ