Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За доступ до публічної інформації Львівської ОДА відповідає прес-служба

За доступ до публічної інформації Львівської ОДА відповідає прес-служба. Про це сьогодні, 20 лютого, під час прес-конференції у Львівському прес-клубі повідомив завідувач сектора публічної інформації головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації ЛОДА Дмитро Архипович

«Із Законом про доступ до публічної інформації треба навчитися працювати. Нині ситуація щодо поширення нормативно-правових актів Львівської ОДА дещо покращилася. Однак ще не всі держслужбовці розуміють принципи роботи із публічною інформацією», - зазначив він.

Дмитро Архипович також додав, що нині відповідальною за оприлюднення інформації є прес-служба Львівської ОДА. Однак за законом за це повинен відповідати спеціальний підрозділ, а не прес-служба.

Начальник аналітично-інформаційного управління головного управління з питань внутрішньої політики, преси та інформації ЛОДА Дмитро Посипанко додав, що сьогодні адміністрація проводить переговори з «Львівською політехнікою» з метою розробки абсолютно нового офіційного сайту Львівської ОДА.

Він також додав, що після того, як сайт запрацює з’явиться відповідне управління, яке відповідатиме за оприлюднення публічної інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ