Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Костюк розповів про свій конфлікт із Димінський

Сьогодні, 24 лютого, під час брифінгу голову Львовівської ОДА Михайла Костюка запитали про його конфлікт з місцевим бізнесменом Петром Димінським і, як результат, початком медійних атак. Губернатор заперечив свій конфлікт із журналістами, але на персоналії переходити не став.

«Читаю у ЗМІ «В Костюка конфлікт із ЗІКом»… Який же у мене конфлікт із ЗІКом? Вони ж є на прес-конференції, вони ставлять запитання. Це, крайове ЗМІ, де працюють молоді люди, які мають свою точку зору. У мене нема конфлікту! Я можу бути об’єктом особливого чи не особливого погляду того чи іншого ЗМІ. Так само газета «Експрес». Вона, фактично, взяла губернатора в заручники з вирішення свого господарського конфлікту. Звичайно, що найскладніше мені, адже мене експлуатують у надії вирішити свої питання. Мені не комфортно працювати, коли є такі технології, але воно є, як є», - заявив Михайло Костюк.

Щодо бізнесмена Петра Димінського, то голова Львівської ОДА пояснив, що не бажає переходити на персоналії: «На мене ніхто не буде впливати. Не може бути впливу окремої структури на роботу представника Президента! Я не розумію, для чого хотіти комусь на мене впливати? Я всіх попередив, що у мене немає розуміння «моя людина», і коли я попросив таких людей на вихід із адміністрації я сказав: «Хто тут працює від когось – усі на вихід». В адміністрації працюють люди для регіону, тому на мене впливати і пропонувати мені людей для роботи, – це безпідставно».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ