Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові у парку біля церкви свщм. Йосафата – «Гаївки на районі»

У Львові у парку біля церкви свщм. Йосафата 17 квітня проведуть забави для малечі – з 15.00 до 17.00, для молоді – з 17.00 до 21.00. Організатор заходу: ЛОГО “Борець”. Про це повідомила прес-служба цієї організації.

Зокрема, у повідомленні сказано: «Якщо Ви знаєте багато гаївок, щоразу при нагоді долучаєтеся до великодніх забав, якщо Ви ледве пригадуєте одну-дві пісні, які виконують на такі свята, якщо Ви навіть не уявляєте, як відбувалися традиційні українські святкування після літургії, якщо Вам кортить побачити, а тим більше взяти участь у таких веселих забавах, якщо у Вас є діточки, які страшенно люблять співати та грати ігри, якщо у Вас є хороша компанія, яка хоче гарно провести час, повеселитися і поспілкуватися, якщо Ви маєте бажання познайомитися із цікавими людьми, тоді приходьте на «Гаївки на районі».

Там усіх чекатимуть незабутні враження, зустрічі, знайомства, співи та забави. Будемо співати «Подоляночку» із дітворою, чимдуж тікати від «ременя», будувати «вежу», робити «струмочок», моргати один одному і ще багато цікавого. Усіх гаївок не перелічити, тому це ще й нагода почути нову, взяти у ній участь, запам’ятати – і бути найкрутішим у себе на районі!

Гаївки проводитимуться у парку біля церкви свщм. Йосафата. Веселі забави для малечі

з15.00 до 17.00, для молоді – з 17.00 до 21.00.

Запрошуємо усіх жителів нашого району та з інших районів Львова відсвяткувати Великдень в українському стилі, співаючи гаївки, вітаючи один одного зі святом Хрестового Воскресіння!

Христос Воскрес – воскресне Україна!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ