Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

110 одиниць вогнепальної зброї - такий "урожай" зібрала львівська міліція

Під час місячника добровільної здачі зброї на Львівщині до міліції здали 110 одиниць вогнепальної зброї. Місячник триватиме до 30 листопада. Поваідомлення ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

А саме: 30 од. нарізної зброї армійських зразків, 9 од. мисливської нарізної зброї, 59 од. мисливської гладкоствольної та 6 од. холодної зброї. Окрім цього, здали 76 газових пістолетів та револьверів, 75 з яких були зареєстровані в ОВС.

У результаті проведення роз’яснювальної роботи восьмеро громадян уникнули кримінальної відповідальності за незаконне зберігання вогнепальної, холодної зброї і боєприпасів.

Нагадуємо, що громадяни, які у зазначений термін здадуть в органи внутрішніх справ мисливську вогнепальну, газову, холодну зброю, спецзасоби вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими кулями, то після проведення додаткової перевірки зброї, її технічного стану, оформлення відповідних документів та наявності законодавчих підстав вони зможуть, за бажанням, зареєструвати їх у свою власність.

Детальнішу інформацію про місячник добровільної здачі зброї можна буде отримати у працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ