Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

1-11 грудня у Львові «Jazz Bez»

З 1 по 11 грудня в Львові відбуватиметься наймасштабніший український джазовий фестиваль «Jazz Bez». До джазового Львова приєднається 12 міст України (Харків, Севастополь, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Рівне) та Польщі(Люблін,Перемишль, Білосток, Кросно, Жешув, Новиця). Про це повідомив прес-центр Мистецького об’єднання «Дзиґа».

Організатори повідомили, що «Jazz Bez» разом з «Reikartz» надає студентам 50% знижку на квитки. Знижка для студентів є давньою традицією, адже фестиваль організовано не тільки, щоб презентувати найкращі зразки світового джазу та створювати міжнародні проекти, але й для того, щоб виховувати джазові смаки у Львові.

У Львові виступатимуть 17 колективів, у яких грає близько сотні музикантів з США, Канади, Австрії, Франції, Ізраїлю, Німеччини, Росії, Литви, Польщі та України.

Серед  іменитих виконавців на фестивалі гратимуть легенда американського джазу саксофоніст Олівер Лейк, володар «Grammy» контрабасист Ерік Ревіс, патріарх польського джазу Януш Муняк, найдосвідченіший американський кларнетист Бред Террі у дуеті з піаністом-віртуозом Йоахімом Менцел.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ