Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Фестиваль «Львівська рапсодія — Євро-2012» розпочинається у Львові

Всеукраїнський фестиваль мистецтв «Львівська рапсодія – Євро-2012» розпочнеться вже сьогодні о 16.00 год у Львівському палаці мистецтв імені Гната Хоткевича. У Львові таке дійство проходить вже вдруге, а гостей свята чекає гала-концерт, що відбудеться у рамках фестивалю, повідомили медіа-центр "Львів 2012".

«Червень у Львові  буде і місяцем ЄВРО чемпіонату в Україні і місяцем нових зірок, які відкриються на сцені Львівського палацу мистецтв ім. Гната Хоткевича», – зазначив голова громадської організації «Разом», співорганізатор фестивалю Володимир Маліновський.

Палац культури ім. Г. Хоткевича -  найстаріший діючий палац у Львові, який наступного року святкуватиме 80-річчя. На його сцені буде виступати ансамбль сучасного танцю «Оазис», народний ансамбль танцю «Стрияночка», танцювальний колектив «Нові зірки», народно-циркова студія «Веселка», вокалісти з Івано-Франківська, вокальна студія «Первоцвіт» з Бродів, соліст палацу залізничників Ігор Ракучий, заслужений артист України Андрій Залізко, а також багато інших колективів та виконавців з Миргорода, Трускавця, Дрогобича та Стрия.

Конкурс оцінюватиме високопрофесійне журі, цього року його очолюватиме Віктор Герасімов – заслужений діяч мистецтв України.

Фестиваль проводить Творча спілка «Асоціація діячів естрадного мистецтва України» за сприяння Львівських обласної та міської рад, Львівського палацу мистецтв ім. Г. Хоткевича, Громадської організації «Разом».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ