Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівський медуніверситет набрав 900 першокурсників

Цьогоріч першокурсниками Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького стали майже 900 студентів. 31 серпня на площі перед головним корпусом, відбулось урочисте засідання Вченої ради Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького присвячене Дню знань і посвяченню у студенти. Про це повідомили в ГУ охорони здоров'я Львівської ОДА.

Урочистості відкрив ректор медичного університету, заслужений працівник ВШ України, лауреат державної премії України, академік АН ВО України Борис Зіменковський, який у своєму привітанні закликав майбутніх медиків формувати нове обличчя медицини та досягати досконалості у вибраній професії.

З вітальним словом до першокурсників та професорсько-викладацького складу університету звернувся заступник голови – керівник апарату Львівської ОДА Іван Груник. Він, зокрема, сказав: «Ви обрали надзвичайно гуманну професію, адже найціннішим для людини є її життя. Тож старанно опановуйте обрану професію. Від Вас, майбутніх лікарів залежатиме здоров’я прийдешніх поколінь».

З привітанням від імені Віце-прем'єр-міністра України - Міністра охорони здоров'я України Р. Богатирьової виступив Заступник Директора департаменту роботи з персоналом, освіти та науки МОЗ України Олександр Волосовець. Він зазначив, що: «Парламентом та Урядом країни визначений стратегічний шлях реформування вітчизняної охорони здоров'я та поставлені нові відповідальні завдання щодо забезпечення якісної i доступної для населення медичної допомоги.

За своїм кадровим потенціалом, рівнем надання освіти Ваш університет має надзвичайно високі рейтинги, чи не тільки в Україні, але й в Європі. Бути студентом цього навчального закладу дуже почесно. Сподіваюсь, що завдяки набутим знанням Ви станете прекрасними лікарями».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ