Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В День знань у прикордонних селах Львівщини дітей вчили митної справи

Начальник Львівської митниці Сергій Попазогло взяв участь в урочистостях з нагоди Дня знань в одній із шкіл прикордонного Старосамбірського району, що на Львівщині. Він привітав школярів з початком навчального року, побажав успіхів та вручив символічні подарунки першокласникам, повідомила прес-служба Львівської митниці.

Після цього для випускників школи, що невдовзі обиратимуть свій шлях у професійному житті, провели урок митної справи. Їм розповіли про основні завдання та напрями роботи митниці. Старшокласники мали змогу переглянути документальний фільм про Державну митну службу України.

Оскільки керівництво митної системи особливу увагу приділяє розвитку кінологічної служби митних органів, школярам показали роботу кінологічних команд Львівської митниці, які безпосередньо несуть службу на кордоні. Діти довідались, що найчастіше в роботі використовують собак службових або пошукових порід: англійський кокер-спаніель, німецька вівчарка та лабрадор. Учням було представлено пошукову роботу собак та показано навики слухняності. А найвідважніші мали змогу сфотографуватись із чотирилапими охоронцями кордонів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ